Ο Stan απαντά για τη σχέση του με την Μαρία Ηλιάκη

«Δεν μου αρέσει να απαντάω σε υποθετικές ερωτήσεις...»

Βροχή οι ερωτήσεις που δέχτηκε ο Stan από τον Γιάννη Πουλόπουλο στο περιοδικό ΟΚ! για τη σχέση του με την Μαρία Ηλιάκη. Διαβάστε τι απάντησε…
 
Πόση αλήθεια κρύβουν τα δημοσιεύματα που σε ήθελαν να έχεις σχέση με την Μαρία Ηλιάκη;

Νομίζω ότι παρατράβηξε πια αυτό το θέμα. Είναι λογικό από τη στιγμή που δεν έχει ακουστεί τίποτα για την προσωπική μου ζωή, να ασχοληθούν κάποια στιγμή και με αυτό το κομμάτι, αλλά ειλικρινά έχω κουραστεί. Έχω απαντήσει ότι διατηρώ φιλικές σχέσεις με τη Μαρία και θα προτιμούσα το ζήτημα να μείνει εκεί.

Έχεις σκεφτεί ότι έχεις μερίδιο αυθύνης για τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, αφού δεν διέψευσδες τη συγκεκριμένη φήμη;

Ποτέ δεν έχω μιλήσει για τα προσωπικά μου και δεν θεωρώ ότι έχω καμία υποχρέωση να μοιραστώ με όλους τι συμβαίνει στη ζωή μου. Δεν είμαι κανένας καλλιτέχνης που έχει χρόνια στην πλάτη του, όπως είναι π.χ. ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος έχει δεσμό με την Ζέτα Μακρυπούλια και πρέπει να το μάθει όλος ο κόσμος, ούτε ο πρωθυπουργός μιας χώρας που τα έφτιαξε με μία 15χρονη και θα πρέπει να λογοδοτήσει για αυτό. Είμαι μόλις τρία χρόνια στον χώρο, έχω δει τα τραγούδια μου να αναγνωρίζονται και το μόνο που με ενδιαφέρει να προωθήσω είναι τη μουσική μου και όχι την προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω από πού ξεκίνησε αυτή η φήμη, αλλά ειλικρινά θα ήθελα να σταματήσει εδώ.

Θα μπορούσες να δεις ποτέ ερωτικά τη Μαρία Ηλιάκη;

Δεν μου αρέσει να απαντάω σε υποθετικές ερωτήσεις και από τη στιγμή που έχω απαντήσει ήδη επί του θέματος δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να επαναλαμβανόμαστε.

Μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας;

Έχω πολλές φίλες που με ξέρουν από παιδί και δεν τις είδα ποτέ ερωτικά.

Είσαι μόνος σου αυτή την περίοδο ή είσαι σε κάποια σχέση;

Είμαι πολύ καλά!

Διαβάστε ακόμα:

Η ενόχληση του Stan με τις ερωτήσεις για την Μαρία Ηλιάκη