Ο Σπύρος έφερε χαμόγελα σε μια κωφή μητέρα και τα παιδιά της

Στο τρίτο επεισόδιο της εκπομπής για τη σεζόν, βρεθήκαμε μπροστά σε μια συγκινητική ιστορία που εκτυλίσσεται στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Η Δήμητρα Μάστορη (44 ετών) είναι η μητέρα, η οποία από μικρή έχει νιώσει κοινωνικά αποκλεισμένη, λόγω της ιδιαιτερότητάς της, ως κωφή.

Άνεργη, καθώς το κράτος δεν μπορεί να της εξασφαλίσει μια θέση εργασίας, μεγαλώνει μόνη τα δύο παιδιά της, αφού ο άντρας της την εγκατέλειψε πριν χρόνια, αφήνοντας πίσω του υπέρογκα χρέη. Αντιμετωπίζοντας καθημερινά η ίδια και τα παιδιά τον κοινωνικό ρατσισμό, η μητέρα νιώθει πολλές ενοχές και θλίψη, διότι εξαιτίας της πενιχρής αναπηρικής σύνταξης που παίρνει, δεν μπορεί να προσφέρει στους δύο πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της, όσα θα ήθελε.

Όμως, οι δυσκολίες για την οικογένεια Μάστορη υπάρχουν ακόμα και στο σπίτι που ζουν. Το κρύο, η υγρασία και η παλαιότητα της κατασκευής, τους προκαλούν καθημερινά επιπρόσθετα προβλήματα.

Ο Σπύρος Σούλης στάθηκε δίπλα στην οικογένεια Μάστορη και μαζί με τους συνεργάτες του, πρόσφερε σε αυτούς τους ανθρώπους ό,τι χρειάζονται: ένα σπίτι ανακαινισμένο, ζεστό, όμορφο και λειτουργικό, και τους χάρισε χαμόγελα, ελπίδα, δύναμη και στήριξη που τόσο είχαν στερηθεί.

Η εκπομπή κάλυψε ακόμη όλες τις ανάγκες τους για super market, για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα ενώ χάρισε στην μητέρα καινούρια ακουστικά που τα είχε πολύ ανάγκη.

Δείτε την αλλαγή του σπιτιού: