Ο Σπύρος Χαριτάτος επιστρέφει στον ΑΝΤ1;

Διαβάστε περισσότερα!

Ιδιαίτερα τον πρώτο χρόνο η εκπομπή σημείωσε υψηλά νούμερα και μάλιστα το ύφος της, το λεγόμενο «infotainment», αποτέλεσε θέμα συζήτησης και στις συσκέψεις άλλων καναλιών. Φέτος όμως, η εκπομπή σταμάτησε και στην ώρα τους βρέθηκαν ο Χρήστος Φερεντίνος με τη Σίσσυ Χρηστίδου αναλαμβάνοντας το ψυχαγωγικό κομμάτι της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1».

Το τι θα γίνει την επόμενη σεζόν, κανείς δεν το γνωρίζει ακόμα. Βέβαια, στο κανάλι του Αμαρουσίου επιθυμούν να συνεχίσουν να βγάζουν στον αέρα την πρωινή εκπομπή αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί μέσα στο καλοκαίρι αφού πρώτα δουν και μελετήσουν τα οικονομικά δεδομένα.

Πριν όμως, από την επόμενη σεζόν, υπάρχει η καλοκαιρινή περίοδος. Με τις έως τώρα αποφάσεις, ο Γιώργος Παπαδάκης και οι Φερεντίνος-Χρηστίδου θα αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό την Παρασκευή 29 Ιουνίου. Βέβαια, λόγω της έντονης πολιτικής επικαιρότητας, μπορεί ο «πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών» να… αναγκαστεί να παραμείνει για κάνα δύο βδομάδες ακόμα στον αέρα πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Ωστόσο, επιθυμία των στελεχών του σταθμού είναι η εκπομπή, δηλαδή το «Πρωινό Αντ1», να συνεχίσει να μεταδίδεται και κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Για το λόγο αυτό και στις συσκέψεις τους, θέλοντας να είναι προετοιμασμένοι, έχουν ήδη πέσει διάφορα ονόματα που θα μπορούσαν να αναλάβουν την παρουσίασή του. Από τα πιο δυνατά ονόματα, που έχουν κερδίσει τις περισσότερες ψήφους εμπιστοσύνης, είναι αυτό του Σπύρου Χαριτάτου. Άλλωστε ο δημοσιογράφος, παρά την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου και μάλιστα ήταν έτοιμος ακόμα και να… χορέψει, λαμβάνοντας μέρος στο «Dancing with the stars».

Δεν αποκλείεται λοιπόν, αντί για την πίστα του talent show ο Σπύρος Χαριτάρτος να βρεθεί συντομότερα στο κανάλι του Αμαρουσίου και δη, στο πλατό της πρωινής εκπομπής. Άλλωστε, είναι σίγουρο ότι θα έχουμε… θερμό ειδησεογραφικά καλοκαίρι, οπότε στην παρουσίαση της εκπομπής πρέπει να είναι και κάποιο πρόσωπο που γνωρίζει και μπορεί να σηκώσει το βάρος των απαιτήσεών του.

Γρηγόρης Μελάς