Ο Σούλης σε απεγκλωβισμό οδηγού από φλεγόμενο αυτοκίνητο

Αντιμέτωπος με πολύ δύσκολες καταστάσεις, αλλά ακόμα και με τους φόβους του έρχεται τον τελευταίο καιρό ο Σπύρος Σούλης.

 Ο γνωστός αρχιτέκτονας που άλλαξε πολλά σπίτια τόσο μέσα από την εκπομπή του «Άλλαξέ το» στον ALPHA, όσο και με την εκπομπή «Με το δεξί» στον ΑΝΤ1 ετοιμάζεται τώρα να μας δείξει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν διάφοροι επαγγελματίες στην καθημερινή τους ενασχόληση, μέσα από την καινούργια εκπομπή του ΑΝΤ1 με τίτλο «Extreme Jobs».

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και έως τώρα έχουν γυριστεί αρκετά επεισόδια με τον Σπύρο Σούλη να ανεβαίνει σε πυλώνες της ΔΕΗ, αλλά και να κάνει υποβρύχια συγκόλληση σε πλοία. Πέρα όμως, από τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει κάθε άπειρος σε τέτοιου είδους επαγγέλματα, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει για τον Σούλη που έχει και υψοφοβία, αλλά δεν δίστασε να ανέβει ακόμα και σε πυλώνα που βρίσκεται σε 120 μέτρα ύψος, όπως απαιτούσε η «Extreme Job».

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα ντύθηκε και… πυροσβέστης, λαμβάνοντας μέρος σε απεγκλωβισμό οδηγού από φλεγόμενο αυτοκίνητο.

Ο Σπύρος Σούλης έμαθε από τους πυροσβέστες τι ακριβώς κάνουν όταν συμβεί κάποιο αυτοκινητιστικό ατύχημα και το όχημα πάρει φωτιά με τον οδηγό να είναι εγκλωβισμένος σε αυτό. Με το χρόνο να πιέζει οι κινήσεις πρέπει να είναι γρήγορες και μελετημένες. Ο Σπύρος ακολούθησε τις οδηγίες των πυροσβεστών και έλαβε κι αυτός μέρος στον «εικονικό» απεγκλωβισμό, με την αδρεναλίνη να «χτυπά» κόκκινο.

Τα γυρίσματα συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό, παρά το ότι είναι πολύωρα και κουραστικά, αποτυπώνοντας την καθημερινή επαγγελματική ενασχόληση πολλών συμπολιτών μας. Ο Σπύρος Σούλης όμως, χωρίς να παραπονιέται παίρνει μέρος σε αυτά πρόθυμα και προσπαθεί μέσα σε λίγη ώρα να «μπει» στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις τους. Σκοπός του ΑΝΤ1 είναι η εκπομπή να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Απρίλιο και να δούμε τον Σπύρο Σούλη σε δύσκολα επαγγέλματα!

Γρηγόρης Μελάς