Ο ΣΚΑΪ απαντά στη Ζωή Κωνσταντοπούλου με… Κωνσταντίνο Μητσοτάκη!

Απίστευτο βίντεο παίζει στον αέρα του καναλιού!

«Τα κεντρικά δελτία των ΜΜΕ της διαπλοκής που καταδυναστεύουν σαν νέες ερπύστριες τον ελληνικό λαό…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Βουλής, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τα πρώτα συμπεράσματα της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος και επιτέθηκε στον δημοσιογράφο Γιάννη Καντέλη, με αφορμή ερώτηση που της έκανε, λέγοντας του: «Είπατε πως είστε από τον ΣΚΑΙ; Παρακολουθούμε με φρίκη, πολλές φορές, το λέω ευθέως – δεν σας αποδίδω τίποτα προσωπικά- όμως είναι απογοητευτικό να προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγμα ανάμεσα σε Βουλή και κυβέρνηση».

Το περιστατικό προκάλεσε την έντονη αντίδραση των δημοσιογράφων από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, οι οποίοι απάντησαν στην Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Θεωρούμε απαράδεκτο και επικίνδυνο -ακόμη και ως σκέψη, πολλώ δε μάλλον όταν εκστομίζεται- τα Μέσα Επικοινωνίας να παρομοιάζονται με ερπύστριες που καταδυναστεύουν τον λαό. Θα θέλαμε να θυμίσουμε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι όταν οι ερπύστριες του ολοκληρωτισμού οποιασδήποτε απόχρωσης, επιβληθούν στην κοινωνία, το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να κλείνουν τα ΜΜΕ, διατηρώντας μόνο ένα που εκφράζει την άποψη των κυβερνώντων».

Ωστόσο, η απάντηση του σταθμού δεν τελείωσε εκεί. Στον αέρα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παίζει βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων στο οποίο, αρχικά, βλέπουμε και ακούμε παλιές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για το κανάλι όπου ανέφερε: «Το ΣΚΑΪ, άκουσα σήμερα μια κασέτα… σηκώθηκαν οι τρίχες της κεφαλής μου, ντράπηκα, αισθάνομαι ντροπή»! Τον κ. Μητσοτάκη διαδέχεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η φράση της: «Είπατε είστε από τον ΣΚΑΪ… Παρακολουθούμε με φρίκη»…

Στη συνέχεια, το κανάλι τοποθετεί σε πλαϊνά κάδρα τα δύο πολιτικά πρόσωπα και υπό τους ήχους του τραγουδιού του Τάκη Μπινιάρη: «Μοιάζουμε σαν δυο στάλες βροχής», ακούμε τον εκφωνητή να λέει: «ΣΚΑΪ, 25 χρόνια προκαλεί ντροπή και φρίκη στους καλύτερους».