Ο Σάκης Ρουβάς παρουσιάζει στο E TV τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2015

Ήρθε η ώρα για τα 11α βραβεία Madame Figaro….

Γιατί για 11 χρόνια ζούμε ανάμεσα στις πιο δυναμικές, δημιουργικές, ευφάνταστες και υπέροχες γυναίκες της Κύπρου! ΄Εντεκα Χρόνια Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς που παρουσιάζει η Shiseido! Γιατί οι γυναίκες είναι η δύναμη της κοινωνίας, η αλήθεια της ιδέας, η ομορφιά της προσφοράς, η έμπνευση της δημιουργίας, ο λόγος της ύπαρξης, γιατί η γυναίκα είναι η αρχή της δικής μας ιστορίας.

Η Madame Figaro για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει το θεσμό «Γυναίκες της Χρονιάς», ο οποίος εισέρχεται στη δεύτερη δεκαετία του με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο! Οικοδεσπότης της εκδήλωσης θα είναι ο κορυφαίος σταρ Σάκης Ρουβάς. To Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου υποδέχεται τον καλλιτέχνη που αγαπήθηκε και αγαπιέται όσο κανένας για τα 11α βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2015 και εμείς δηλώνουμε έτοιμοι να αφεθούμε στο σπάνιο ταλέντο του και τη μοναδική του λάμψη.
Η βραδιά αναμένεται μοναδική, γεμάτη εκπλήξεις, συναίσθημα και συγκίνηση.

Οι βραβεύσεις αυτές είναι ένας θεσμός που τιμά της γυναίκες της Κύπρου και αναγνωρίζει την αξία, τον κόπο, την προσπάθεια, τις θυσίες που κάνουν προκειμένου να αντεπεξέλθουν στην καθημερινότητα τους. Ένας θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις Κύπριες γυναίκες, που διακρίθηκαν και διέπρεψαν μέσα στο 2015 όλες αυτές που προσέφεραν και αξίζουν την αγάπη και την στήριξη μας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές πέντε υποψήφιες για κάθε κατηγορία. 40υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς για το 2015 σε 8 κατηγορίες! Ερμηνεύτριες, ηθοποιοί, fashion designers, αθλήτριες, δημιουργοί, επιστήμονες, επιχειρηματίες/επαγγελματίες και γυναίκες που προσφέρουν στον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο. Όλες αυτές οι γυναίκες έχουν εργαστεί σκληρά και τώρα ήρθε η δική μας σειρά να τις αναγνωρίσουμε και να τις επιβραβεύσουμε μέσα από το θεσμό αυτό.

Στη Madame Figaro στα τεύχη Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου παρουσιάστηκαν οι 40 υποψήφιες με ένα ενδεικτικό βιογραφικό για την κάθε μια ξεχωριστά, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητές τους κατά την περίοδο Σεπτέμβριος 2014 – Σεπτέμβριος 2015. Το αναγνωστικό κοινό κλήθηκε να ψηφίσει για να αναδείξει τις γυναίκες της χρονιάς για το 2015.

Οι μοναδικοί και απόλυτοι κριτές καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των γυναικών της χρονιάς ήταν το αναγνωστικό κοινό της Madame Figaro. Συγκεκριμένα 16,832 αναγνώστες ψήφισαν και ανέδειξαν τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2015. Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε με την εγκυρότητα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση και όλο το concept της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός ο οποίος με το μοναδικό του ταλέντο ετοιμάζει μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις που θα μας καθηλώσουν.

Στη βραδιά θα τραγουδήσει η αγαπημένη και δημοφιλής ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου, η σοπράνο της λυρικής σκηνής Τζίνα Φωτεινοπούλου και η Πένυ Μπαλτατζή από τους Penny & The Swingin΄ Cats.

Η συγκεκριμένη βραδιά, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν εκείνη τη βραδιά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα.

H τελετή βράβευσης για τις Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2015 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 21:00 ζωντανά από το SIGMA της Κύπρου και από το ΕPSILON TV στην Ελλάδα.
Παρουσιάζει ο Σάκης Ρουβάς