O Sakis κλείνει τα 40 και μιλά για τον γιο του και τη στροφή που ετοιμάζει στην καριέρα του!

Ο Σάκης Ρουβάς κλείνει σήμερα τα 40 του χρόνια, βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της ζωής του και της καριέρας του και μιλά για όλους και για όλα.

Ο λίγων μηνών γιος του, η σχέση με την Κάτια Ζυγούλη, η μεγάλη επιτυχία και η απήχηση στον κόσμο, η στροφή στην καριέρα του και η εξοργισμένη αντίδρασή του στην πολιτική είναι τα βασικά θέματα που τον απασχολούν αυτήν την περίοδο.

Μιλώντας αρχικά, για τα 40 κεράκια που θα σβήσει σήμερα στην τούρτα του αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο “Down Town”: “Σε κάθε ηλικιακή μου φάση αντιπροσώπευα τον εαυτό μου στο βαθμό που αυτό μου ήταν εφικτό. Φαντάζομαι πως αν φτάσω τα 100 (χαμογελάει) θα είμαι ακόμα πιο αντιπροσωπευτικός του χαρακτήρα που κρύβω μέσα μου. Αυτό που συνειδητοποιώ, πάντως, στο τέλος της ημέρας είναι ότι η ηλικία δεν παίζει πια κανένα ρόλο στη ζωή των ανθρώπων και σε αυτά που μπορούν να δημιουργήσουν – παρά μόνο στην ωρίμανση του μυαλού και στη σωματική τους εξέλιξη. Κάποτε, όταν ήμουν πιτσιρικάς, στα 12 -13 μου, έβλεπα κάποιον που ήταν 30 χρόνων και έλεγα “αυτός είναι γέρος’’. Τώρα κλείνω τα 40 μου και αισθάνομαι εγώ πιτσιρικάς”.

Όσο για το αν κάνει απολογισμούς στη ζωή του δήλωσε: “Απολογισμούς; Ναι, κάνω συχνά, αλλά δεν περιμένω τα γενέθλιά μου γι’ αυτό – δεν κάνω απολογισμούς με γνώμονα την ηλικία, αλλά με γνώμονα τις εμπειρίες που βιώνω στη ζωή μου”.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE