Ο πραγματικός λόγος που κράτησε την Έλλη Στάη μακριά από τον Θέμο Αναστασιάδη

Για ποιο λόγο ακύρωσε την προγραμματισμένη της εμφάνιση στο ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ; Δείτε τι λέει η ίδια.

Η Έλλη Στάη θα ήταν αυτή που θα έκανε ποδαρικό χθες στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου της ΝΕΤ, όμως, ακύρωσε ξαφνικά την εμφάνιση της. Το ίδιο βράδυ, ωστόσο, την είδαμε κανονικά στο πρόγραμμα της ΝΕΤ. Τι συνέβη πραγματικά;

Λίγο πριν το πρωινό γύρισμα η Έλλη Στάη δεν κατάφερε να είναι στην παρέα του ΟΛΑ, επειδή η μητέρα της, Ρένε Τσαρλαμπά, είχε ένα ατύχημα, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί η ίδια η παρουσιάστρια να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Όπως γράφει η Espresso, η μητέρα της υπέστη κάταγμα στο χέρι ύστερα από πτώση. Η δημοσιογράφος έμεινε στο νοσοκομείο μέχρι να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις και να τοποθετηθεί ο γύψος στο σπασμένο χέρι. Έτσι μπόρεσε να βρεθεί μόνο στο επαγγελματικό της πόστο στη ΝΕΤ, το βράδυ, όταν το πρόβλημα είχε διευθετηθεί.

Μιλώντας στην εφημερίδα, η Έλλη Στάη λέει: «Είχε ένα πρόβλημα υγείας όπως όλοι οι μεγάλοι άνθρωποι και δεν θέλω τώρα να μιλάμε για τα προβλήματα υγείας της μητέρας μου. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως τα λένε».

Διαβάστε ακόμη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι του Θέμου!

Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα, ο Βαγγέλης Περρής μιλάει για την αλλαγή τίτλου του ΟΛΑ 13!