Ο πιο χοντρός γάτος του κόσμου… «έφυγε» από καρδιά!

Ήταν τέλη Απρίλη όταν έκανε τον γύρο του διαδικτύου ότι, ο πιο χοντρός γάτος παγκοσμίως, που άκουγε στο όνομα Meow, ξεκίνησε δίαιτα...

Πριν από μερικούς μήνες, ο 87χρονος ιδιοκτήτης του, δεν μπορούσε πια να τον φροντίσει, και έτσι ο δίχρονος Meow είχε καταλήξει στο καταφύγιο ζώων του Νέου Μεξικό. Μάλιστα, ήταν τόσο παχύς – 25 κιλά – , με αποτέλεσμα οι ειδικοί του καταφυγίου να αναγκαστούν να τον στείλουν σε άλλο χώρο στο Σάντα Φε των ΗΠΑ.

 Τέλη Απριλίου λοιπόν, μπήκε σε ρυθμούς αυστηρής δίαιτας, με σκοπό να χάσει τουλάχιστον 7 κιλά πριν δοθεί για υιοθεσία. Βέβαια, αν και τα 25 κιλά για μια γάτα, είναι πάρα πολλά, ο Meow δεν είναι εκείνος που κατέχει το «πρώτο βραβείο παχυσαρκίας»… γιατί αυτό ανήκει στον Himmy, ένας γάτο από την Αυστραλία, που ζύγιζε περίπου 30 κιλά!

 Ο γατούλης αυτός λοιπόν, που γνώρισε σχετικά πρόσφατα τη δημοσιότητα, – είχε εμφανιστεί στις εκπομπές «Today» και «Anderson Cooper» - έφυγε από τον κόσμο στις 5 Μαΐου, λόγω καρδιακής ανεπάρκειας. Υπέστη αναπνευστική δυσχέρεια και πνευμονική ανεπάρκεια.

.

Διαβάστε ακόμα:

Λιοντάρι προσπαθεί να κατασπαράξει μωρό πίσω από το τζάμι!

Η ηλεκτρική σκούπα που… φέρνει τον τρόμο!

Ατρόμητη γάτα επιτίθεται σε ντόπερμαν για να σώσει το παιδί της!

Θα προλάβει να φύγει ο ενοχλητικός παπαγάλος ;

H πιο υπομονετική γάτα στον κόσμο!

Tεράστιο ιγκουάνα τρώει το πρωινό του μωρού!

Ροτβάιλερ γίγας φοβάται γατάκι!