Ο Παπαδάκης εξήγησε το λόγο που οδήγησε στη διακοπή σήματος του ΑΝΤ1

zp_21195_papadakis.jpg
Σήμερα θα μεταδοθούν οι εκπομπές Ράδιο Αρβύλα και Όλα Μπάχαλο Φέτος.

Μετά την ανακοίνωση με τη συγνώμη του ΑΝΤ1 για τη διακοπή του σήματός του χθες το βράδυ, ο Γιώργος Παπαδάκης εξήγησε σήμερα τι ακριβώς συνέβη και ζήτησε με τη σειρά του συγνώμη από τους τηλεθεατές.

«Είμαστε ακόμα ζωντανοί στο σχοινί, θα φανεί στο χειροκρότητμα.», είπε ο δημοσιογράφος στην έναρξη του Πρωινό ΑΝΤ1 και συνέχισε: «Τι ήταν αυτό το πράγμα χθες ρε παιδί μου; Τι γκαντεμιά! Είμαστε η πρώτη ζωντανή εκπομπή και θέλουμε να σας ζητήσουμε συγνώμη για τη διακοπή του σήματος του σταθμού. Χθες βρισκόμασταν σε μια φοβερή κινητοποίηση, όλο το τεχνικό τμήμα του σταθμού -που δεν ευθύνεται για τη βλάβη. Ήταν ένα πρωτοφανές τεχνικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην τροφοδοσία του ηλεκτρικού ρεύματος. Δεν υπήρχε η δυνατότητα να έχουμε ούτε σήμα, ούτε πρόγραμμα».

Ο Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε και στις εκπομπές Ράδιο Αρβύλα και Όλα Μπάχαλο που δεν βγήκαν στον αέρα, διευκρινίζοντας: «Σήμερα θα μεταδοθεί κανονικά το πρόγραμμα. Τέλος καλό, όλα καλά»… 

Απόψε, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής: 21:15 Σουλεϊμάν ο Mεγαλοπρεπής – 22:15 Son – 23:15 Ράδιο Αρβύλα - 00:30 Όλα μπάχαλο φέτος. Η εκπομπή Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο δεν θα μεταδοθεί σήμερα.

Διαβάστε ακόμα:

H συγνώμη του ΑΝΤ1 για το τεχνικό πρόβλημα!

Τρελάθηκε το σήμα στον ΑΝΤ1! Χάθηκε η εικόνα για πολλή ώρα!

close button

Κάντε Like: Zappit.gr στο Facebook