Ο νέος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη

«Το φλερτ μας ξεκίνησε φέτος ενεργά...»

Νέος, ωραίος και προπάντων χρυσοχέρης, ο Χρήστος Βεργάδος θα ειναι το πρόσωπο που θα πλαισιώσει την τηλεοπτική παρέα της Ελένης Μενεγάκη την ερχόμενη σεζόν, γεμίζοντας το πλατό με μυρωδιές σολολάτας και βανίλιας και μίλησε για αυτή τη συνεργασία στον Γιάννη Βίτσα και στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Την επόμενη σεζόν θα βρίσκεσαι στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη, με την οποία το τηλεοπτικό φλερτ σας κρατά περίπου δύο χρόνια.
Το φλερτ μας ξεκίνησε φέτος ενεργά. Η πρώτη συνάντηση όμως με την Ελένη ήταν πριν από δέκα χρόνια, όταν ήταν ακόμη στον ΑΝΤ1 και ήμουν καλεσμένος στην εκπομπή της. Είχα πάει να δείξω ένα τελείως διαφορετικό κομμάτι της δουλειάς μου, αυτό που ονομάζω εικαστική ζαχαροπλαστική. Δημιουργούσα ρούχα φτιαγμένα από υλικά ζαχαροπλαστικής. Τότε πραγματοποιήθηκε η πρώτη μας επαφή. Φέτος με γνώρισε καιε εκίνη καλύτερα ως επαγγελματία και άνθρωπο. Νομίζω ταιριάξαμε πολύ καλά. Με έκανε να νιώσω πολύ άνετα στην εκπομπή. Έβγαλα τον καλύτερο μου εαυτό. το καθηλωτικό βλέμμα της με κέρδισε.

Δέκα συνεχή χρόνια, λοιπόν στο χώρο της ζαχαροπλαστικής. Τι έχεις μάθει;
Τηλεοπτικά είμαι δέκα χρόνια. Στη δουλειά μου βρίσκομαι πολύ περισσότερα γιατί ο πατέρας μου είναι ζαχαροπλαστης. Νομίζω ότι με έχει κρατήσει το ότι ποτέ δεν είχα το άγχος να γίνω ο Νο 1 τηλεοπτικός ζαχαροπλάστης. Η δουλειά μου τα τελευταία δέκα έτη είναι καθηγητής ζαχαροπλαστικής. Μου δόθηκε η ευκαιρία να την προωθήσω και μέσω της τηλεόρασης που έχει τεράστια δύναμη. Ποτέ όμως δεν σκέφτηκε «φέτος θα γίνω σταρ». Η τηλεόραση έρχεται και παρέρχεται. προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο η υστεροφημία μου ως επαγγελματία. με αφορά το μετά της τηλεόρασης – γιατί ο κύκλος κλείνει αργά ή γρήγορα. Δεν θέλω να καώ. Οι μέχρι τώρα επιλογές μου είχαν ως κυρίαρχο γνώμονα το να αισθάνομαι καλά μέσα από μία συνεργασία.

Δεν έχεις τη φιλοδοξία να παρουσιάσεις το δικό σου πρόγραμμα;
Ας μην κρυβόμαστε, οποιοσδήποτε ασχολείται με την τηλεόραση δεν πιστεύω ότι δεν είναι ματιόδοξος. προσωπικά έθεσα τους στόχους μου όταν ξεκίνησα την πορεία μου. Θυμάμαι είχα πει: «Μακάρι κάποια στιγμή να μου δοθεί η ευκαιρία να είμαι σε μία καλή εκπομπή ή να παρουσιάσω ένα δικό μου πρόγραμμα». Δεν κοιμόμουν και ξύπναγα όμως με αυτό το όνειρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δοξάζω τον Θεό γιατί ήρθαν έτσι τα πράγματα ώστε ξανασυναντήθηκα με την Ελένη, μίλησα με το κανάλι και του χρόνου θα έχουμε μόνιμη βάση συνεργασίας.