Ο Μπρους Γουίλις απέναντι από την τούρκικη σειρά Αsi

ΔΕΙΤΕ το τηλεοπτικό μενού της ημέρας!

 ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ- MEGA 19:00

Επεισόδιο 87: Ο Χαρούν αντιμετωπίζει τον Μπατού και του λέει ξεκάθαρα ότι τελείωσαν τα αστεία: ξέρει ότι ο φίλος του και ο Κενάν είναι το ίδιο πρόσωπο. Ο Μπατού, ωστόσο, αρνείται τις κατηγορίες και επιμένει ότι ο Χαρούν έχει χάσει το μυαλό του. Μετά από μια ακραία επίδειξη καταφέρνει να τον πείσει. Η εξέλιξη αυτή εντείνει ακόμα περισσότερο τη δίψα του Μπατού για εκδίκηση. Και η κίνησή του δεν αργεί… 'Εκπληκτοι, ο Χαρούν και ο πατέρας του συλλαμβάνονται ως ύποπτοι για δολοφονία…

SILA – MEGA 21:00

Επειδόσιο 30: Η Μπεντάρ, όντας δίπλα στον άντρα της, δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Η Σιλά μαθαίνει τι έχει κάνει ο Εμρέ για τον πατέρα της. Αυτό θα καθορίσει μια νέα φάση στη σχέση τους. Η Ναρίν επηρεάζεται πολύ από την απόπειρα του Τζελίλ. Με δάκρυα στα μάτια, εγκαταλείπει τον Αζάντ και παραδίδεται στον Μποράν. Η Σιλά, στην προσπάθειά της να τη σώσει, θα καταφέρει να επικοινωνήσει με τον Μποράν;

ASI – ANT1 21:00

Επεισόδιο 27: Ο Ντεμίρ βλέποντας τη Σουχεϊλά να παρασύρεται στα νερά του ποταμού, θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο και νιώθει ένοχος που άφησε μόνη της τη Σουχεϊλά. Υποσχέται ότι θα είναι πάντα δίπλα της και μένει κοντά στην οικογένειά του. Το γεγονός αυτό βέβαια, σημαίνει ότι ο Ντεμίρ και η Ασί χωρίζονται. Τη στιγμή που η Ασί δεν βρίσκει τη ζεστασιά που περιμένει από τον Ντεμίρ, βρίσκεται αντιμέτωπη μ' ένα απρόσμενο γεγονός. Ένας νέος επενδυτής που έρχεται στην πόλη, θα επηρεάσει έντονα τις ζωές της Ασί και του Ντεμίρ.

Το ΤΣΑΚΑΛΙ- ΣΤΑΡ 22:00

ΥΠΟΘΕΣΗ: Όταν ο Κάρτερ Πρέστον, διευθυντής του FBI και η Βαλεντίνα Κόσλοβα, αξιωματικός της ρωσικής μυστικής υπηρεσίας, συλλαμβάνουν έναν κακοποιό, με σημαντική θέση στους κόλπους της Ρωσικής Μαφίας, ο αδελφός του τελευταίου ορκίζεται εκδίκηση. Έτσι, προσλαμβάνει το «Τσακάλι», έναν ψυχρό επαγγελματία δολοφόνο, για να δολοφονήσει ένα σημαντικό πολιτικό πρόσωπο των ΗΠΑ.

Οι πράκτορες του FBI υποπτεύονται πως ο στόχος δεν είναι άλλος από τον διευθυντή τους. Έτσι, έρχονται σ’ επαφή με την Ιζαμπέλα, μια κοπέλα – πρώην τρομοκράτη της ΕΤΑ και τον Ντέκλαν Μαλκίν, πρώην μέλος του ΙRA, που τώρα εκτίει ποινή φυλάκισης. Ο τελευταίος αποφασίζει να τους βοηθήσει να εντοπίσουν το «Τσακάλι», με αντάλλαγμα την ελευθερία του.

Ένα αδίστακτο κυνηγητό αρχίζει…

TWO AND A HALF MEN – ALPHA 21:00

Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκονται οι ζωές δύο αδερφών, του αμετανόητου εργένη Charlie (Charlie Sheen) και του Alan Harper (Jon Cryer), οι οποίες ανατρέπονται όταν ο δεύτερος μετακομίζει στο σπίτι του πρώτου στην παραλία του Μαλιμπού, μαζί με τον γιο του Jake (Angus T. Jones). Η συγκατοίκηση των δυόμισι ανδρών γίνεται αφορμή για μία σειρά ευτράπελων καταστάσεων στις οποίες κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι γυναίκες που τους περιβάλλουν. Η σειρά έχει λάβει 30 υποψηφιότητες και 5 Βραβεία Emmy. Ακόμη, έχει προταθεί για δύο Χρυσές Σφαίρες και έχει αναδειχθεί ως η Πιο Αγαπημένη Κωμική Σειρά στα 35α People’s Choice Awards.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της τηλεόρασης