Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έξω από το δικαστήριο

Μιχάλης Χατζηγιάννης

«Ήταν αρκετά δύσκολη περίοδος, αλλά σέβομαι και ελπίζω στην απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης»

Ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου της Αθήνας συζητήθηκε χθες η υπόθεση των εμβασμάτων που έστειλε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην Κύπρο τη διετία 2010-2011 ύψους 5, 3 εκατ ευρώ. Για την υπόθεση οι ελληνικές φορολογικές αρχές του έχουν επιβάλει πρόστιμο άνω των 4 εκατ ευρώ. Ο τραγουδιστής έχει υπαχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων και καταβάλλει το εξοντωτικό όπως το χαρακτήρισε ποσό των 45.000 ευρώ το μήνα.

Στην έξοδό του από το δικαστήριο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε: «Σήμερα συζητήθηκε η φορολογική υπόθεση εδώ Διοικητικό Δικαστήριο μετά τη δίκη του ΣΤΕ και ελπίζοντας στην ελληνική δικαιοσύνη περιμένω την απόφαση. Ήταν αρκετά δύσκολη περίοδος, αλλά σέβομαι και ελπίζω στην απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης».

Η συνήγορος του τραγουδιστή, Ευαγγελία Μάντζου, ανέφερε πως: «Ο κύριος Χατζηγιάννης έχει προσκομίσει όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία είναι κρίσιμα για την υπόθεσή του και θεωρεί ότι θα δικαιωθεί εφόσον αυτά που έχει προσκομίσει είναι ακριβή. Τα στοιχεία του φακέλου θα αποδείξουν και την αθωότητά του αλλά κυρίως την εγκυρότητα όσων έχουμε προσκομίσει».