Ο Mega-λος απολογισμός που απέδειξε ότι οι πολίτες νοιάζονται και μοιράζονται!

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση και η προσφορά των πολιτών στην καμπάνια του MEGA «Νοιάζομαι – Μοιράζομαι».

Στις 23 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Συντάγματος είχε γίνει το αδιαχώρητο, καθώς από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, πολίτες πήγαιναν συνεχώς πράγματα για να βοηθήσουν άλλους πολίτες που είχαν ανάγκη, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του τηλεοπτικού σταθμού και του «Κόμβου Αλληλοβοήθειας» του Δήμου Αθηναίων.

Αποτέλεσμα; Όπως μας ενημερώνουν από το κανάλι της Μεσογείων, συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 50 τόνοι τροφίμων και 1.300 κυβικά μέτρα από ρουχισμό και παιχνίδια. Τα πράγματα αυτά μεταφέρθηκαν σε σχεδόν 25.000 σακούλες, για την αποθήκευση των οποίων χρειάστηκε να ανοίξουν τρεις επιπλέον χώροι του Δήμου Αθηναίων από τους ήδη προβλεπόμενους. Για τη μεταφορά τους χρειάστηκαν περίπου 180 διαδοχικές φορτώσεις φορτηγών 3 τόνων.

Ήδη, από αυτήν την τεράστια προσφορά αγάπης, 2.300 οικογένειες έχουν παραλάβει τρόφιμα ενώ σε εξέλιξη είναι και η διανομή ρούχων και παιχνιδιών όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε 32 δήμους σε όλη τη χώρα.

Το μεγαλείο των Ελλήνων αποδείχτηκε για ακόμα μία φορά με τη mega-λη προσφορά τους! Γιατί μπορεί όλοι να έχουμε να πληρώσουμε τα… χαράτσια, αλλά αποδείχτηκε ότι απέναντι στα δύσκολα, νοιαζόμαστε και μοιραζόμαστε για αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Ξεκινά η διανομή στις οικογένειες που έχουν ανάγκη!