Ο…«Μάνος Σέργιος» για το διαφημιστικό σποτ της Εθνικής: «Δεν ξέρω αν ήθελα να το ξαναζήσω…»

Με ποιον παίκτη ταίριαξε περισσότερο;

Ο Νικόλας Μαραγκόπουλος, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο σποτ της Εθνικής μας ομάδας ως ο 24ος παίκτης για το Μουντιάλ της Βραζιλιάς μίλησε στο Όλα Καλά για τη εμπειρία του στα γυρίσματα, αλλά και πως βλέπει τα πράγματα στον αποψινό αγώνα.

«Δεν ξέρω πως το πίστεψε τόσος κόσμος. Ήταν καλοφτιαγμένο από τα παιδιά. Αμα δεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων να σου ανακοινώνεται κάτι βλέπεις και την επικινδυνότητα που πράγματος… δηλαδή το είπε η τηλεόραση, τέλος.» είπε για το διαφημιστικό τέχνασμα και συνέχισε…

«Πολύ ωραία πέρασα. Αν εξαιρέσεις ότι τα γυρίσματα ήταν πολύ δύσκολα. Κάναμε 19 ώρες γύρισμα εντατικά και δεν ήμουν στη λογική του να χαβαλεδιάζω γιατί κάναμε δουλεια, αλλά ήταν ωραία. Ήταν εμπειρία. Δεν ξέρω αν ήθελα να το ξαναζήσω, αλλά το έζησα πολύ ωραία. Για όλο αυτό που έγινε πιστεύω θα έπρεπε να έχω πληρωθεί καλύτερα, αλλά εντάξει αυτό είναι μερος της δουλειάς. Όταν κληθηκα να κάνω το διαφημιστικό δεν ήξερα το μέγεθος του πράγματος, οπότε είναι ψέμα να σου πω ότι το έκανα για την Εθνική κλπ. Ήταν ένα πολύ ωραίο και έξυπνο σποτάκι το οποίο διάβασα και είπα ναι γιατί όχι.»
 
Για το Playstation που έπαιξε με τους παίκτες: «Όλοι είναι καλυτεροι, εγω δεν ξέρω να το ανοίγω, αλλά έπρεπε να κάνουν ότι χάνουν και ήταν έξαλλοι όλοι τους, δε το αντέχαν.»

Για τους παίκτες: «Με τον Τζαβέλα έκανα περισσότερο χαβαλέ, είπαμε λίγο περισσότερα πράγματα. Απλά για τον καθένα που είναι διαφορετικές προσωπικότητες, είχα να πω κάτι διαφορετικό.»

Για τον αποψινό αγώνα: «Τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα, μακάρι να διαψευστώ και να κερδίσουμε 0 -10.»

//www.youtube.com/embed/YHuW0NjoWDw