Ο Μάκης Δελαπόρτας αποκαλύπτει όλη την αλήθεια γύρω από την αυτοκτονία της Ρένας Παγκράτη

Ρένα Παγκράτη
Γιατί παρεξηγήθηκε με την Ρένα Βλαχοπούλου - Ποιος της πλήρωνε το ενοίκιο; - Τα χρήματα που της υποσχέθηκαν και δεν της έδωσαν ποτέ...

Είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει τις ζωές των σπουδαίων ηθοποιών του ελληνικού κινηματογράφου καλύτερα από τον καθένα. Ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκε σήμερα στο Πρωινό mou και μίλησε για τις άγνωστες πτυχές από τις ζωές των διασήμων που αγάπησε πολύ το κοινό.

Η πιο δύσκολη ερώτηση που έθεσε ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν για τον θάνατο της Ρένας Παγκράτη. Ο Μάκης Δελαπόρτας είχε πολλά να πει και να αποκαλύψει…

«Έπαιζε στην επαρχία σε ένα θεατρικό και όταν ήρθε εδώ, η Ρένα Βλαχοπούλου δεν την πήρε στον θίασο γιατί είχε μάθει πως έλεγε κάποια περίεργα για εκείνη. Προσπάθησα τη Βλαχοπούλου να την πείσω ότι μπορεί και να μην είναι έτσι, δεν τα κατάφερα».

«Η Ρένα Παγκράτη είχε φτάσει στα 50, είχε μείνει άνεργη, είχαν πεθάνει οι γονείς της και είχε χάσει τον αγαπημένο της σε αυτοκινητιστικό δυστήχημα».

«Δεν μπορούσε να ακολουθήσει και την εποχή της σωστά. Της λέγαμε όλοι ότι έχει ένα συγκεκριμένο στιλ που πρέπει να αλλάξει, δεν ήταν εύκολο. Πολλοί δεν μπόρεσαν να το κάνουν». 

«Είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό, με τη Ρένα Παγκράτη πήγαμε μαζί σε ένα κατάστημα καλλυντικών για να πιάσει δουλειά. Δεν έφταιξαν οι άνθρωποι, όμως δεν μπόρεσαν να συνειδητοποιήσουν πόσο ανάγκη μπορεί να είχε αυτή η κοπέλα για να βρει δουλειά. Δεν την πίστεψαν».

«Ο Δαλιανίδης μου είπε τότε ότι θα της πληρώνει αυτός το ενοίκιο. Η Άννα Φόνσου μου είπε θα κοιτάξω να της βγει μια σύνταξη αναπηρική, όμως δεν μπορείς να βγάλεις σύνταξη σε έναν άνθρωπο που έχει ψυχολογικά. Έτσι αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα και δε βγήκα ποτέ να μιλήσω, ενώ ήξερα τα πάντα. Επίσης ένας μεγάλος πρωταγωνιστής της είχε υποσχεθεί πως θα την βοηθήσει, θα της πήγαινε λεφτά, δεν της τα πήγε ποτέ. Αυτό ίσως ήταν και η αφορμή που είπε «δεν μπορώ να περιμένω τίποτα από κανέναν. Τέλος»!».

Διαβάστε ακόμα:

Τι αποκάλυψε ο τέως Βασιλιάς για τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη;
 
Νίκος Γαλανός: «Δεν είχα ερωτική σχέση με την Αλίκη»!

«Η Τζένη Καρέζη πέθανε στα χέρια μου»

Γιατί χάλασε η σχέση του Κώστα Σπυρόπουλου με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ;