Ο Λιάγκας στη θέση του Τουρνά ή της Λυδίας στο Just the 2 of us

Διαβάστε γιατί το σενάριο αυτό είναι πολύ πιθανό και τι γίνεται με το συμβόλαιο του ζεύγους Σκορδά - Λιάγκα για το "Πρωινό mou".

Από τη νέα σεζόν o Γιώργος Λιάγκας έχει πολλές πιθανότητες -εκτός από την πρωινή εκπομπή- να βρίσκεται και στη θέση του κριτή στο Just the 2 of us, το οποίο -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα βγει στον αέρα του Mega από την ερχόμενη σεζόν. Το πιθανότερο είναι να πάρει τη θέση του Κώστα Τουρνά, ο οποίος μοιάζει χλωμό να είναι επικεφαλής της κριτικής επιτροπής του show ή τη θέση της Λυδίας Παπαιωάννου, η οποία δείχνει να είναι και ο πιο αδύναμος κρίκος στην αλυσίδα της περυσινής σύνθεσης. Οι σίγουροι είναι η Αθηναΐς Νέγκα και ο Στάφανος Κορκολής.

Βεβαίως, μέχρι το φθινόπωρο έχει να μπει πολύ νερό στο μύλο των συζητήσεων και πολλά μπορούν να ανατραπούν. Επισήμως και ανεπισήμως κανένας απο τις δύο πλευρές δεν λέει τίποτα. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε στο TLIFE πως δεν του έχει γίνει καμία πρόταση.

Κατά τα λοιπά, ισχύει ότι το Mega και το ζεύγος Σκορδολιάγκα έχουν δώσει τα χέρια, έχουν προφορικά συμφωνήσει σε όλα, αλλά υπογραφές δεν έχουν πέσει. Αυτό αναμένεται να γίνει αφού περάσει η αυγουστιάτικη ραστώνη και οι καλοκαιρινές διακοπές.

Αυτό που ενισχύει το σενάριο για συμμετοχή του Γιώργου λιάγκα στο «Just 2»  είναι το γεγονός ότι έτσι θα βρεθεί ένας τρόπος, ώστε να ενισχυθεί η οικονομική του συμφωνία με το κανάλι, προς αμοιβαίο συμφέρον.