Ο Λαζόπουλος κάνει περιοδεία το «Τσαντίρι» του

Καλοκαίρι μεν και περίοδος διακοπών για τους περισσότερους παρουσιαστές, αλλά και περίοδος προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν.

Παρά το ότι λοιπόν ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για την επόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Έτσι τον Οκτώβρη ο Λάκης θα τραβήξει ξανά κουρελού και θα υποδεχτεί τους τηλεθεατές στη σατιρική εκπομπή του, αν και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί πού θα στηθεί το «Τσαντίρι» του. Αυτό που έχει αποφασίσει και συμφωνήσει με τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας είναι ότι την επόμενη σεζόν η σατιρική εκπομπή θα βγαίνει μία φορά το μήνα… κάπου από την Ελλάδα.

Ποιες είναι αυτές οι πόλεις κανείς δεν γνωρίζει ακόμα, αλλά συνεργάτες του Λάκη κάνουν έρευνα προσπαθώντας να δουν ποιες πληρούν τις κατάλληλες τεχνικές προϋποθέσεις για να στηθεί το «Τσαντίρι». Οι αποφάσεις θα ληφθούν τον Σεπτέμβριο ώστε το «Αλ τσαντίρι νιουζ» να κάνει ξανά πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Επιθυμία του Λαζόπουλου είναι το «Τσαντίρι» του να στήνεται κάθε μήνα και σε διαφορετική πόλη, ώστε με την περιοδεία αυτή να μπορέσουν όλο και περισσότεροι να είναι θεατές κι όχι μόνο τηλεθεατές απολαμβάνοντας από κοντά την εκπομπή και όσα γίνονται σε αυτήν. Την επόμενη σεζόν λοιπόν ο Λάκης Λαζόπουλος περιοδεύει το «Αλ τσαντίρι νιουζ» σε πολλά μέρη της χώρας και είναι σίγουρο ότι και πάλι θα γίνει… της Τρίτης!
 
Γρηγόρης Μελάς