Ο Λαζόπουλος έβαλε όλη την τηλεθέαση μέσα στο Τσαντίρι του

Τι τηλεθέαση σημείωσαν τα Κλεμμένα Όνειρα; Ποια εκπομπή κατέγραψε ποσοστό... 2,9%;

Μετά από οκτώ μήνες που παρέμεινε κλειστό, το Τσαντίρι άνοιξε και πάλι τις πόρτες του σε κοινό και τηλεθεατές, αυτή τη φορά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ο Λάκης Λαζόπουλος υποδέχτηκε τους φίλους του με τραγούδι και τρακ από τη μεγάλη θεατρική σκηνή και για δύο ώρες έδωσε μια παράσταση σάτιρας με σκετς και μουσική.

Δείτε την έναρξη του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Από το σανίδι του θεάτρου δεν θα μπορούσε να λείψει ο αστυνόμος των Μήτσων που με τη συμβολή αγαπημένων ηθοποιών, αλλά και της Ελληνοφρένειας, έδωσαν μια ξεχωριστή παράσταση. Και για το τέλος… ο Λάκης χόρεψε ζεϊμπέκικο, ενώ ο Γιώργος Μαργαρίτης κρατούσε το μικρόφωνο.

Τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης για την πρεμιέρα του Τσαντιριού;

Ο Λάκης Λαζόπουλος κατάφερε να πάρει εύκολα την πρωτιά, αφήνοντας σε απόσταση τα Κλεμμένα Όνειρα και στέλνοντας σε ιστορικά χαμηλά τις prime time ζώνες των υπολοίπων καναλιών. Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ σημείωσε ποσοστό 41,7% στο σύνολο τηλεθέασης και 40,5% στο δυναμικό κοινό.

Τα Κλεμμένα Όνειρα κατέγραψαν 31,8% στο σύνολο και 24,4% στις ηλικίες 15-44.

Όλα τα υπόλοιπα προγράμματα καθηλώθηκαν σε μονοψήφια νούμερα. Ο ΑΝΤ1 παρέδωσε την prime time άνευ όρων με τηλεθεάσεις που έπεσαν ακόμα και στο 2,9% την ώρα που έπαιζε το Πλάκα Κάνεις – Hotel Edition, με το Wanted να συνεχίζει με παρόμοιες επιδόσεις

Δείτε τις μετρήσεις τηλεθέασης αναλυτικά

Γιώργος Σκρομπόλας