Ο Λάκης παραμένει στον Alpha… Ολο το ρεπορτάζ.

Μόνιμος κάτοικος Κάντζας θα εξακολουθήσει να είναι ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Λάκης σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του καναλιού, όπου και έκανε την οριστική του διαπραγμάτευση με τους ιθύνοντες και η οποία απ ΄ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οδήγησε σε… happy – end !

Ο δαιμόνιος Λάκης, συναντήθηκε αρχικά με τον πρόεδρο του Alpha κ. Δημήτρη Κοντομηνά και εν ΄συνεχεία και με όλη την διεύθυνση. Η συνάντηση των δύο ανδρών δεν τράβηξε σε μάκρος. Βλέπετε, ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήθελε να κάθε τρόπο να κρατήσει στο δυναμικό του καναλιού τον δημοφιλή ηθοποιό και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η συνάντηση να γίνει σε πολύ καλό κλίμα και οι δυο τους να δώσουν σύντομα τα χέρια. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως λόγω των δύσκολων καιρών δεν έγιναν και οι αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Το νέο συμβόλαιο του Λάκη έχει ισχύ μέχρι το 2014, εννοείται πως αφορά τόσο στην παρουσίαση του «Τσαντιριού», όσο και την παραγωγή της νέας σειράς που έχει στα σκαριά ο δημοφιλής καλλιτέχνης και σας μιλάω φυσικά για το «Δια ΄ταύτα». Μάλιστα, η επισφράγιση της συνεργασίας έγινε και με ένα δωρο. Ο πρόεδρος του Alpha χάρισε στον Λάκη δύο σπάνιες, πολύτιμες εκδόσεις του 20ου αιώνα με έργα του Αριστοφάνη. Τυχαίο; Δεν νομίζω…

«Είμαστε κάτι παραπάνω από χαρούμενοι που ο Λάκης παραμένει στο δυναμικό μας. Ο Λάκης είναι μία σταθερή, πολύτιμη τηλεοπτική αξία για μας και δεν θα τον αφήναμε έτσι εύκολα να φύγει μέσα από τα χέρια μας. Μετά τα σχεδόν 10 χρόνια που χαράζει τον δικό του τηλεοπτικό δρόμο στο κανάλι μας, η εικόνα του Alpha είναι απόλυτα συνυφασμένη μαζί του», λέει στο «TLife» υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού.

Nάνσυ Νικολαϊδου