Ο Λάκης Γαβαλάς αποκαλύπτει στον Σταύρο Θεοδωράκη το πραγματικό μέγεθος της περιουσίας του

Πώς περνάει μέσα στις φυλακές; Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθεί; Τι έφαγε τα Χριστούγεννα και τι λουλούδια φύτεψε πρόσφατα;

Με την πτέρυγα των VIP στις φυλακές Κορυδαλλού θα ασχοληθεί στην αποψινή εκπομπή των Πρωταγωνιστών στο MEGA ο Σταύρος Θεοδωράκης και από το τρέιλερ που παίζει ήδη, ένα από τα πρόσωπα που θα κάνει αίσθηση με τις δηλώσεις του θα είναι σίγουρα ο Λάκης Γαβαλάς.

Όπως γράφει η Espresso, ανάμεσα σε αυτά που θα πει είναι πώς βιώνει το 24ωρο του στις φυλακές Κορυδαλλού, πώς αντιμετωπίζει τους συγκρατούμενούς του, ενώ μιλά και για την ενασχόλησή του με την κηπουρική στους κήπους των φυλακών. Όταν έρχεται το βράδυ ξεχνά τη μελαγχολία του βάζοντας ακουστικά και βλέποντας την τηλεοπτική σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», αφού οι υπόλοιποι κοιμούνται και δεν θέλει να τους ενασχολήσει.

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκαλύπτει πως θα μπορούσε να ξεπληρώσει το χρέος του αν τον άφηναν να διαχειριστεί την περιουσία του και αν τον άφηναν να εκμεταλλευτεί τις επαφές του στο εξωτερικό. Ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά: Δεν είμαι φοροφυγάς, είμαι φοροοφειλέτης. Να μου τα πάρουν, να τελειώνουν. Γιατί να σαπίσουμε εγώ και η Νότα στη φυλακή, η οποία είναι μητέρα ανήλικων παιδιών αξιολογότατων κι ενός καταπληκτικού συζύγου; Και εγώ με το μυαλό που υποτίθεται ότι είχα για τη δουλειά να με αφήνουν εδώ μέσα; Να τα πάρουν τα κωλοκτίρια».

Για την περιουσία του, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρει: «Είναι τετραχιλιαπλάσια από αυτήν που είναι το χρέος μου. Να την πάρουν να την κάνουν σχολεία, νοσοκομεία. Έχω 20,000 τετραγωνικά κτήμα στην Κάντζα. Γιατί δεν βάζουν άστεγους μέσα; Για να πουν ότι τιμωρούν τον Γαβαλά, επειδή είναι extravagant! Γιατί δεν παίρνουν τη Βουκουρεστίου που είναι πενταώροφο, γιατί δεν παίρνουν τη Μύκονο. Να τους κάνω εγώ τραπέζια, να τους δείχνω την Ελλάδα που τώρα την απολαμβάνουν άλλοι που φοροδιαφεύγουν και δεν τους κάνουν τίποτα, την έχω χεσμένη τη Μύκονο»!

Για τις μέρες των γιορτών, εξομολογείται: «Έκανα σαν παιδί, έτρωγα μελομακάρονα και κουραμπιέδες, πήρα ενάμιση κιλό. Ευτυχώς τώρα εδώ και μία εβδομάδα έχω μπει σε πρόγραμμα, ασχολούμαι με τον κήπο και φυτέψαμε κάτι λουλούδια που τα λένε κυκλάμινα».

Δείτε το τρέιλερ!

Διαβάστε ακόμα:

Λ. Γαβαλάς: «Είμαι φτωχός άνθρωπος. Δεν έχω πεντάρα τσακιστή»

Στη φυλακή Λάκης και Νότα Γαβαλά