Ο Κώστας Σπυρόπουλος μίλησε για τα δύο μνημόσυνα της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Γιατί να προσκληθώ, μετά από 18 χρόνια;»

«Μία εικόνα έχει σημασία και στην εποχή μας...»

Δύο μνημόσυνα έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο για την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Το πρώτο το πρωί του Σαββάτου στο Α’ Νεκροταφείο από τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ ο οποίος έφτασε στο μνήμα με φίλους και την αγαπημένη του και το επόμενο πρωί έγινε το δεύτερο μνημόσυνο από τα αδέρφια της ηθοποιού, Τάκη και Αντώνη Βουγιουκλάκη.

Καλεσμένος σήμερα το πρωί στο Happy Day ο Κώστας Σπυρόπουλος σχολίασε το γεγονός ως εξής:

«Να σου πω την αλήθεια δεν το ξέρω αυτό επειδή έλειπα. Ήμουν έξω. Παιδιά, εγώ λέω κάτι, όπως το αισθάνεται ο καθένας. Γουστάρει να πάει μόνο του; Να πάει μόνος του. Έτσι θέλει. Γουστάρει να πάει με τους άλλους; Να πάει με τους άλλους. Γουστάρει να το κάνει εύθυμο και να μπουν όλοι μαζί, ας χορέυουν όλοι. Δηλαδή, τι νόημα έχει αυτό το πράγμα; Μπορείς να μου πεις; 
Μία εικόνα έχει σημασία και στην εποχή μας είναι χίλιες λέξεις, το ξέρουμε αυτό και πρέπει να φροντίζεις και να ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα δημιουργήσεις κάτι με μια συγκεκριμένη εικόνα. Αν κάνω εγώ έτσι τώρα, θα πει κάποιος κάτι. Άρα, αν αυτό όμως δε σε αφορά, νταξει, παίρνεις και την ευθύνη των πράξεων σου. Νταξει τι να σου πω εγώ. Να σου πω πως το αισθάνονται οι άνθρωποι; Αυτοί το αισθάνονται έτσι. Το αίμα νερό δεν γίνεται. Αυτό λέγαν στο χωριό μου και δε θα γίνει. Τώρα μπορεί να συμβαίνει κάτι, κάποιος κάτι νιώθει… εντάξει, το καταλαβαίνω.

Δεν το ήξερα καθόλου. Γιατί να προσκληθώ, μετά από 18 χρόνια και ποιος να με καλεσει. Έχω πάει κάποιες στιγμές που δε χρειάζεται να είναι ούτε η κάμερα, ούτε ο φωτογράφος. Αυτές οι στιγμές που μπορεί να το αισθάνεσαι και να το έχεις ανάγκη. Μου έχει σκάσει παιδιά 7 η ώρα το απόγευμα να το έχω τόσο ανάγκη που πήγα. Και σύνέβη και αυτό που ζήτησα. Συμβαίνει και στον πατέρα μου πάω. Θέλω να πω, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν γίνεται αλλιώς, έτσι θα συμβεί και δε χρειάζεται να μου πει την τάδε του μηνός σε προσκαλώ γιατί έχω ένα μνημόσυνο»

//www.youtube.com/embed/2BJxaF2pBo4

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί χάλασε η σχέση του Κώστα Σπυρόπουλου με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ;

Τι είπε η Βουγιουκλάκη στον Σπυρόπουλο όταν έμαθε για την ασθένειά της;

«Έξω η Αλίκη έπαιζε πάντα ένα ρόλο»

Μάκης Δελαπόρτας: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι η Βουγιουκλάκη του σήμερα»

Ποιος ήταν ο μεγάλος έρωτας της Αλίκης Βουγιουκλάκη;

Τι αποκάλυψε ο τέως Βασιλιάς για τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Νίκος Γαλανός: «Δεν είχα ερωτική σχέση με την Αλίκη»!

Η Αλίκη όπως δε την έχετε ξαναδεί

Ο Κωστόπουλος αποκάλυψε ότι άκουγε τις ερωτικές συνευρέσεις της Βουγιουκλάκη με διάσημο ηθοποιό!