Ο Κώστας Φραγκολιάς στο “Traction”

Σήμερα στις 14:20 στον ΣΚΑΙ.

Ο Κώστας Φραγκολιάς δοκιμάζει ένα νέο μοντέλο παρέα με τον Κώστα Στεφανή, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 14.20 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Στο κεντρικό θέμα της εκπομπής, ο Κώστας Στεφανής παρουσιάζει το νέο, δυναμικό Peugeot 308 GT, που συνδυάζει το σπορ DNA χάρη στα αρχικά GT, με τελευταίας τεχνολογίας προδιαγραφές σε όλους τους τομείς!
Αυτό το αυτοκίνητο, ταιριάζει ιδανικά με έναν δυναμικό και αθλητικό καλεσμένο, όπως ο Κώστας Φραγκολιάς.

Τα θέματα της εκπομπής:

Seat Ibiza 1.0 TSi
Το downsizing έχει γίνει πια ο κανόνας για τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, οι οποίοι ανεβάζουν ολοένα τον πήχη της τεχνολογικής εξέλιξης, χαμηλώνοντας παράλληλα τον κυβισμό των αυτοκινήτων τους. Μια τέτοια περίπτωση είναι και η νέα έκδοση TSi του νέου Ibiza, που πλέον διατίθεται με κινητήρες μόλις 1000 κ.εκ. και παρουσιάζεται στην εκπομπή!

Audi Q7
Τι συμβαίνει όταν μια Λαίδη φοράει αγωνιστική ενδυμασία; Ή αλλιώς, τι συμβαίνει όταν το πολυτελές Q7 εφοδιάζεται με σύστημα τετρακίνησης «Quattro» και κινητήρα 3 λίτρων; Οι απαντήσεις, από την Ινώ και τον Θωμά!

Yamaha WR 250
Υπάρχουν κάποιοι που απολαμβάνουν με το δικό τους τρόπο τη φύση, μέσα από τις βόλτες σε βουνά και λαγκάδια. Αυτό έκανε και ο Θανάσης, παρέα με το WR250F που επαναφέρει την Yamaha στο προσκήνιο της μικρής κατηγορίας των καθαρόαιμων enduro. Με πολλές καινοτομίες, αποτελεί τη χρυσή τομή ανάμεσα στο βάρος, την ευκολία, τις επιδόσεις και τελικά την απόλαυση.