Ο Ίρβιν Γιάλομ στο ΣΚΑΙ!

Διαβάστε περισσότερα!

  Ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης ταξίδεψε μέχρι το Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών και πιο συγκεκριμένα την κοινότητα του Πάλο Άλτο, όπου κατοικεί ο Ίρβιν Γιάλομ. O Ίρβιν Γιάλομ είναι επίτιμος καθηγητής ψυχιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Στάνφορντ των ΗΠΑ.

Σε ηλικία 81 ετών πλέον σήμερα, ο γνωστός συγγραφέας μίας σειράς μυθιστορηματικών επιτυχιών που έχουν αγκαλιαστεί τα τελευταία δέκα χρόνια από το ελληνικό αναγνωστικό κοινό- όπως τα : «Όταν έκλαψε ο Νίτσε», «ο Δήμιος του Έρωτα», «Το πρόβλημα του Σπινόζα», «Στον κήπο του Επίκουρου»- μιλάει με τον Θάνο Δημάδη για τον θάνατο, την κατάθλιψη, την κοινωνική απομόνωση, την υπαρξιακή μοναξιά, τις περιπτώσεις ασθενών του αποκαλύπτοντας πτυχές του δικού του εσωτερικού κόσμου.

Ο Ίρβιν Γιάλομ καθισμένος στην πολυθρόνα, που συνηθίζουν να κάθονται οι ασθενείς του, σε μία συζήτηση που θα …ταξιδέψει τους τηλεθεατές- με «όχημα» την μοναδικότητα του λόγου του Γιάλομ- στον απρόσιτο για τους περισσότερους χώρο της ψυχοθεραπείας. 

Διαβάστε ακόμη:

ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο: Όλο το παρασκήνιο από τη συνάντηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη

ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο: Λόγια της πλώρης- Τσίπρας:»Βυθιζόμαστε», Σαμαράς: «Το βαπόρι γυρίζει»

Σκάνδαλο με τα δορυφορικά της ΕΡΤ – Από σύμβαση με μηδέν κόστος τώρα το δημόσιο θα πληρώνει πάνω από 20 εκατ. ευρώ ετησίως

ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο:»Μειώθηκε το χρέος της ΕΡΤ στο μισό για τα δικαιώματα του Champion League»

Δυνατό ξεκίνημα για τον Γιώργο Αυτιά!

Λαμπερή και με αρκετό τρακ επέστρεψε η Πόπη Τσαπανίδου