Ο… Ιησούς από τη Ναζαρέτ στην Κρήτη!

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός συναντήθηκε με τον Robert Powell;

Στην Κρήτη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Robert Powell, ο οποίος είχε γίνει παγκοσμίως γνωστός, όταν το 1977 είχε ενσαρκώσει τον Χριστό στην τηλεοπτική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ».

Ο λόγος που βρίσκεται στην Ελλάδα είναι ότι αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε ένα ωριαίο αγγλόφωνο δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Θεϊκή Κρήτη» (Creta Divina) του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Φώτη Κωνσταντινίδη.

Ο Robert Powell θα υποδυθεί έναν Βρετανό χήρο, συνταξιούχο καθηγητή Ιστορίας και ερασιτέχνη βοτανολόγο που αναζητεί ένα βότανο που φύεται αποκλειστικά και μόνο σε αρχαιολογικούς χώρους του νησιού.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρίσκεται και η Σύλβια Δεληκούρα που συνάντησε τον Powell στο ξενοδοχείο που διαμένει και δεν παρέλειψε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του, την οποία μοιράστηκε με τους φίλους και θαυμαστές της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

 

Και αποψε η παρασταση στο Ηρακλειο είχε εκπλήξεις!!! Γυρίζω στο ξενοδοχειο,πηγαίνω στο εστιατόριο ,κάθομαι με την παρεα μου και μου δίνουν την πληροφορία… Ξερεις ποιος ειναι αυτός ο κύριος?…γυρίζω τον κοιτάζω αλλα δεν καταλαβαίνω.. Νιωθω ομως οτι γνωρίζω καλα αυτά τα ματια!αυτο το βλέμμα που σε διαπερνά! Και ναι καταλαβαίνω.. Ανοίγουν τα ματια μου ακούγεται ένα ααα απο το στόμα μου και τον χαζεύω! Τόσο ευγενικός, κάθεται με έναν φιλο του και τα λένε..τον ενοχλώ για μια φωτογραφία,μιλαμε λιγο! Ο ‘Ιησούς απο την Ναζαρετ’ μεγάλωσα με αυτο το εργο το περίμενα κάθε πασχα και ερχονται μνήμες απο τα παιδικα μου χρονια, θυμάμαι την μουσική θυμάμαι αυτά τα ματια!! Ρομπερτ Παουελ!!! Τον ευχαριστω για τα καλα του λόγια και για την ευγένεια του!!!

A photo posted by Συλβια Δελικουρα (@sdelikoura) on