Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στο Join Us

Αποκαλύπτει πώς προέκυψε το όνομα του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται».

Το Σάββατο, 20 Ιουνίου, θυμόμαστε τις καλύτερες στιγμές ορισμένων γυναικών που κάθισαν στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και μοιράστηκαν μαζί μας στιγμές από τη ζωή τους, την καριέρα τους και τα μυστικά τους.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κουβεντιάζει με τον ταλαντούχο Ιεροκλή Μιχαηλίδη, που αποκαλύπτει πώς προέκυψε το όνομα του συγκροτήματος “Άγαμοι θύται “, πώς ήταν η ζωή του πριν γίνει ηθοποιός και ποια είναι η σχέση του με την κόρη του και τον φίλο του, Δημήτρη Σταρόβα.

Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει μια νόστιμη σαλάτα με λευκά φασόλια και δενδρολίβανο. Μαθαίνουμε να κάνουμε ντους με σωστό τρόπο για να έχουμε μια απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα και τολμάμε να πάμε στον πλαστικό χειρουργό για να κάνουμε αυξητική στήθους. Κάνουμε τις βόλτες μας με το ξύλινο ποδήλατο και μαθαίνουμε τους κανόνες της παραλίας.

Η Νόνη Δούνια αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της και προστατεύουμε τα παιδιά μας από τον βλαβερό ήλιο του καλοκαιριού με τα κατάλληλα αντηλιακά. Πηγαίνουμε εκδρομή με τις οικογένειές μας σε ένα μαγικό μέρος στην Κυλλήνη και απολαμβάνουμε το φαγητό και τον καφέ μας στον πιο μεγάλο κήπο της Αθήνας, στο Golf Γλυφάδας.