Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα της 34χρονης μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο!

Τα σημαντικότερα θέματα της ειδησεογραφίας στον "ΣΚΑΙ" με τον Νίκο Ευαγγελάτο στις 19:00!

Το απόγευμα της Πέμπτης μέσα από τον «ΣΚΑΙ με τον Νίκο Ευαγγελάτο» στις 19:00, ενημερωθήκαμε και παρακολουθήσαμε πολλά θέματα της επικαιρότητας!

-Στη Βουλή η αυθεντική λίστα Λαγκάρντ- Τι προκύπτει από την σύγκριση με την λίστα που έδωσε ο Βενιζέλος στον Σαμαρά.
-Για κακουργήματα κατηγορούνται οι συλληφθέντες για την απάτη στον ΕΟΤ-Νέα τροπή μετά τις καταγγελίες συνδικαλιστών.
-Φρικιαστικό έγκλημα στην Ξάνθη- 'Άγνωστοι βίασαν και έκαψαν ζωντανή 34χρονη έξω από το σπίτι της.
-Μειώνονται οι μισθοί από την Πρωτοχρονιά μετά την αύξηση στην παρακράτηση φόρων.
-Βόμβα στην αγορά- Στο άρθρο 99 ζήτησε να υπαχθεί και η γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ. 
-Πόλεμος στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ κήρυξαν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του κόμματος.-Ζητούν ποινικές διώξεις γιατί δεν πήραν ούτε δώρο Χριστουγέννων.

Το πρώτο θέμα που συζήτηθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ήταν το φρικιαστικό έγκλημα που έγινε σήμερα στην Ξάνθη!

Όλο το χρονικό…

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 05.00 το πρωί. Ένας κάτοικος της περιοχής άκουσε μια γυναίκα να στριγγλίζει και βγήκε στο μπαλκόνι να δει τι συμβαίνει. Είδε την 34χρονη να καίγεται ζωντανή και να ουρλιάζει από τους αφόρητους πόνους. Έτρεξε με έναν κουβά νερό αλλά δεν πρόλαβε να τη σώσει. Όταν πλησίασε στην πυλωτή της επίμαχης πολυκατοικίας διαπίστωσε πως η κοπέλα είχε υποκύψει στα τραύματά της. Τραγική ειρωνεία… Τη στιγμή που ένας από τους γείτονες άκουσε τα ουρλιαχτά της 34χρονης και έτρεξε με έναν κουβά νερό για να τη σώσει, κατέβαιναν στο δρόμο ο πατέρας και ο αδερφός του θύματος.

Ο αδερφός της είχε τη μηχανή του παρκαρισμένη στην πυλωτή και ανησύχησε. Ο γείτονας τους είδε και τους φώναξε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας για να τον βοηθήσουν. Αλλά δεν πρόλαβαν… Πατέρας κι αδερφός δεν ήξεραν ότι η γυναίκα που είχε δολοφονηθεί, ήταν το ίδιο τους το αίμα.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα της 34χρονης μίλησε  στον Νίκο Ευαγγελάτο και τόνισε , δεν αποκλείεται να ήταν περισσότερα από ένα άτομα, που έκαναν το έγκλημα. Ο δράστης ή οι δράστες, χτυπούσαν το κεφάλι της κοπέλας στο τσιμέντο!

Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν ένας συνδυασμός από τα τραύματα στο κεφάλι, τα τραύματα στα γεννητικά όργανα και τα εγκαύματα στο σώμα της κοπέλας.