Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλάει για τον «Όμορφο κόσμο»

Πώς νιώθει όμως, ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους τίτλους τέλους και πώς πέρασε στον «Όμορφο κόσμο 2»;

Την απάντηση, μας τη δίνει ο ίδιος μιλώντας στο Newsit:

«Η φετινή σεζόν ήταν μαγική. Έκανα αυτό που αγαπάω πάρα πολύ, τα ταξίδια και νομίζω ότι δικαιώθηκα και εγώ και το Mega γιατί κάποιοι έλεγαν ότι ήταν μία παλιά συνταγή και δεν θα πήγαινε. Ξεκινήσαμε λίγο μουδιασμένα σε ό,τι αφορά τα νούμερα αλλά και το πως θέλαμε να το φτιάξουμε, όμως θυμίζω ότι μετά την καινούργια χρονιά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε».

-Μετά λοιπόν από την ικανοποιητική πορεία, συζήτησες με το Mega αν θα υπάρξει και την επόμενη σεζόν ο «Όμορφος κόσμος;

«Δεν ξέρω ακόμα. Κάναμε μία πρώτη επαφή με το δεδομένο ότι θέλουμε και οι δύο να υπάρξει μία θετική έκβαση για του χρόνου αλλά ακόμα τίποτα. Είναι τόσο παράξενη όλη η κατάσταση, αυτό που συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα που αντιλαμβάνομαι πως όλα μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή. Νομίζω ότι είναι μία χρονιά πραγματικά που όλα μπορούν να γίνουν και δεν θα φταίει και κανένας.»

-Μιλώντας λοιπόν για τον «Όμορφο κόσμο», ποιος είναι ο όμορφος κόσμος του Γρηγόρη;

«Ο όμορφος κόσμος του Γρηγόρη είναι λίγο τσιπουράκι, σε ένα ταβερνάκι, με δυο τρία φιλαράκια που πραγματικά εκτιμώ και σέβομαι και μπόλικη αλήθεια. Γιατί είναι τόσο άσχημη η κατάσταση σε όλα τα πράγματα που νομίζω ότι το μόνο που μένει είναι λίγο αλήθεια».

-Στο σημερινό τελευταίο –για τη σεζόν ελπίζω- επεισόδιο θα δούμε εσένα με το Θανάση Τσαλταμπάση να πηγαίνετε διακοπές με ημερήσια έξοδα δέκα ευρώ. Ο Γρηγόρης έχει πάει ποτέ διακοπές με τόσα χρήματα;

«Έχω περάσει με πολύ λιγότερα. Θυμάμαι τις εποχές που πηγαίναμε στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής χωρίς να έχουμε αποφασίσει πού θα πάμε διακοπές, Πηγαίναμε λοιπόν στα εισιτήρια και βλέπαμε σε ποιο μέρος θα πήγαιναν οι περισσότεροι από τους δέκα πρώτους. Και το μέρος που κέρδιζε, αυτό που «ψήφιζαν» οι περισσότεροι δηλαδή, γινόταν κι ο δικός μας προορισμός. Βγάζαμε εισιτήριο και πηγαίναμε κι εμείς με το ΚΤΕΛ και με πολύ λίγα χρήματα που είχαμε πάνω μας. Απίθανες εποχές. Θυμάμαι την πρώτη χρονιά που πήγαμε στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και δεν βρήκαμε να μείνουμε γιατί ήταν πολύ ακριβά και μείναμε σε μία σκηνή. Ωραίες στιγμές, τις θυμάμαι με πολύ νοσταλγία…!»

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Καλοκαιρινές διακοπές με 10 ευρώ την ημέρα!