Ο Γρηγόρης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη

Διαβάστε όσα αποκάλυψε ο Γρηγόρης για την επιστροφή του στο πρωινό

Η αγαπημένη σου, η τηλεόραση..

Είναι πράγματι αγαπημένη μου γιατί έζησα και ζώ με την τηλεόραση είκοσι χρόνια, είναι τα ένσημα μου. Επίσης, η τηλεόραση είναι η κοινωνία.Το μόνο που με πειράζει εδώ στην Ελλάδα είναι ότι πιστέψαμε ότι αντικαθιστά την παιδεία. Υπαρχούν χωρές με χειρότερη τηλεόραση από εμάς, η Αγγλία, η Γαλλία, η Γερμανία που μπορείς να δεις κάτι realities που εδώ δεν θα τα παίζαμε ποτέ. Τι γίνεται, όμως, εκεί; Παίζεται μια μπούρδα και την επόμενη μέρα δεν ασχολείται κανείς με αυτό, ενώ εδώ τα σχολιάζουν παντού οκτώ ώρες. Ενώ το παιδί μου να μην δει όταν προβάλλεται, γιατί έχω βάλει τα όρια μου, σίγουρα θα το δει μετά!

Σου αρέσει να σε αποκαλούν άνθρωπο της τηλεόρασης;

Τώρα πια όχι. Τώρα πια θέλω να είμαι στη γωνίτσα μου και να υπάρξει χώρος να βγουν κι άλλοι άνθρωποι. Βίωσα αρκετά πράγματα, επιτυχίες, αποτυχίες, λύπη, χαρά.

Γιατί δεν αποχωρίζεσαι τον τίτλο Όμορφος κόσμος;

Γιατί είναι όμορφος ο κόσμος! Ακόμη κι έναν στεναχωρημένο άνθρωπο να δεις στον δρόμο και να πας να του μιλήσεις θα του γλυκάνεις την καρδιά. Και ο κόσμος γίνεται μαγικός και όμορφος. Αν οι άνθρωποι έλεγαν «ευχαριστώ» στο δρόμο και δεν έβριζαν, θα έλεγες κι εσύ «παρακαλώ» και όλοι θα γλύκαιναν. Η ζωή μοιάζει με βόλτα με ποδήλατο με ανηφοριές και κατηφοριέ. Και είναι πολύ ώραιο να κάνεις ποδήλατο,

Θα το έλεγες αυτό αν δεν ήσουν επιτυχημένος κι αν δεν είχες οικονομική άνεση;

Δεν έχω τόση οικονομική άνεση όση μπορεί να φαντάζονται. Ούτε οι γονείς μου έχουν χρηματα, δεν βρήκα τίποτα και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω.

Θέλεις να είσαι στην τηλεόραση για πολλά χρόνια ακόμη;

Με ωραίο τρόπο και ωραία πράγματα ναι. Θέλω να εξελίσσομαι. Υπάρχουν πολλά που δεν έχω κάνει και θα ήθελα να τα φέρει η ζωή και να κλείσω την πορεία μου στα 65-70 μαζί  με έναν αλλό παρουσιαστή, που δεν θα πω ποιος είναι, σε μια εκπομπή που θα κάνουμε με τους γέρους του Μuppet Show! Mε πολλή γκρίνια, σε ένα θεωρείο να σχολιάζουμε αυτά που ζουμε.

Φοβάσαι μήπως σε βαρεθούν;

Δεν φοβάμαι ότι θα με βαρεθούν, θα με στεναχωρούσε, αλλά θα το δεχόμουν. Δεν φοβάμαι πια τόσο εύκολα, πριν πέντε χρόνια ήμουν αλλιώς.

Μετά την εμφάνιση σου στο Πρωινό mou και τα νούμερα ρεκόρ που σημείωσες, σε ποια εκπομπή θα ήθελες να πας;

Θέλω να πάω στην Ελένη και πρέπει να γίνουν έτσι τα πράγματα και να καταφέρω να πάω.

Θα ξαναέκανες πρωινό;

Δεν έχω μάθει να λέω «ποτέ» σε αυτή τη δουλειά. Αν με ρωτούσες αν έχω μετανιώσει για κάτι, θα σου απαντούσα «όχι, για τίποτα». Δεν έκανα κακό σε κανέναν όλα αυτά τα χρόνια. Ήμουν πάντα προσεκτικός. Νιώθω καλά, γιατί ποτέ δεν μου είπε κανένας ότι επηρέασα τη ζωή του αρνητικά. Αυτό εκεί και πέρα, μόνο όποιος δεν δουλεύει και δεν ζεί δεν κάνει λάθη.

Πηγή: PEOPLE από την Χρίσλα Γεωργακοπούλου

Διαβάστε ακόμη:

Ο Λιάγκας αποκάλυψε που, πότε και πως γνωρίστηκαν ο Αρναούτογλου με την Κοτοβός!

Οι μεταμορφώσεις του Κουρκούλη στα γενέθλια του Γρηγόρη

Νικόλ Κοτόβος: Η επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Γιατί άσπρισαν τα μαλλιά του Γρηγόρη μέσα σε τρεις μέρες!