Ο Γιώργος Τσαλίκης πανηγυρίζει για τη νίκη της Ελλάδας

Δείτε τη φωτογραφία και το μήνυμα που ανέβασε στο instagram ο τραγουδιστής...

Ο Γιώργος Τσαλίκης, φανερά συγκινημένος και ενθουσιασμένος από τη νίκη της Ελλάδας, εκφράστηκε μέσω instagram ανεβάζοντας φωτογραφίες από τη χθεσινή του συναυλία στην Κομοτηνή που συνδυάστηκε με ξέφρενους πανηγυρισμούς για τη νίκη της Εθνικής.

Δεν αρκέστηκε όμως μόνο σε αυτό, αφού έγραψε και ένα σχόλιο, για το πως ένιωσε χθες βράδυ με την επιτυχία της εθνικής μας ομάδας…

«Μια θαλασσα ο κόσμος χτες το βραδυ … Μια θαλασσα που πήγαινε και πήγαινε.. Κοίταζαν τα ματια μου την εικόνα και μου θύμιζε προεκλογική συγκέντρωση πριν απο 20 χρόνια σε σκηνοθεσία Μπιρσιμ.. Ενας ουρανός που αστραφτε όλη νυχτα και δεν έριξε σταγόνα σα να μην ήθελε να χαλάσει αυτη τη χαρά των παιδιών .. Ξεκίνησε ο αγώνας λέω στα παιδια .. Να το διαλύσουμε σιγα σιγα ? Οοοοχι.. Λιγο ακόμα .. Όκ τους λέω Παμε δυνατα και δώστε ένα χειροκρότημα και κάντε μια θετική σκέψη όλοι για τα άλλα παιδια .. Στη χώρα του καφέ και του Πελέ που δίνανε τη μάχη … Δεν έφυγε ούτε ένας.. Λες και ξέρανε ότι ζούμε ένα τέλειο σενάριο ., Λέω καληνύχτα .. Αρχίζει να βρέχει απότομα .. Λες και περίμενε .. Μπαίνω στη «φάρμα» (έτσι λένε το υπέροχο εστιατόριο που πήγαμε μετα ), κάθομαι .. Μετα απο 3 λεπτα το Πρωτο μας γκολ ! Ουρλιαξα απο Χαρα ! Λέω και η Εθνική μας περίμενε να απολαύσουμε ..! Στο 74 απογοήτευση .. Αγωνία … Λέω κοιτάξτε στο 90 θα το βάλουμε .. 3 δοκάρια , 3 καρέκλες κάτω κάθε φορα .. Και στο 90 εγινε ! Αυτο που έκανε την Ελλάδα για μερικα δευτερόλεπτα να κρατήσει την ανάσα της και μετα αυτή η ανάσα να γίνει ενας ξεφρενος πανηγυρισμος! Η ελλαδα μας στους 16 του Μουντιάλ ..!! Σε μια χώρα που χρειάζεται όσο ποτε μια ευκαιρία για γιορτη , εχθές για λίγα λεπτά ξεχάστηκε .. Απο μια μπάλα .. Τόσο απλα και μικρα πράγματα μπορούν να κανουν ένα λαό χαρούμενο .. Λίγη περισσότερη χαρά την αξίζουν όλοι οι Ελληνες .. Και αφού δεν μπορούν να τους τη δώσουν κάποιοι άλλοι, ας την «κλέβουν» απο πράγματα φαινομενικά όχι τόσο σημαντικά για τη Ζωη τους .. Αλλα τόσο σπουδαία για τη ψυχολογία τους .. Ένα μαγικό βραδυ στην κομοτηνη .. Ευχαριστώ ολο τον κόσμο Σ ευχαριστούμε Εθνική .. -καλημέρα σε όλους με αυτο το μικρο πρωινο χρονογραφημα..»

Δείτε τη φωτό και το μήνυμα του τραγουδιστή:



Διαβάστε ακόμα:

Με πανηγυρισμούς για την Εθνική ξεκίνησαν τα πρωινά

Ρεκόρ τηλεθέασης για την Εθνική μας