Ο Γιώργος Σατσίδης επιστρέφει με νέα κινηματογραφική εκπομπή

Ποιον γνωστό Αμερικανό ηθοποιό θα δούμε στην πρώτη εκπομπή;

Ο Γιώργος Σατσίδης έχει μεγάλη εμπειρία και γνώσεις στο χώρο του κινηματογράφου αλλά και της showbiz. Έχει παρουσιάσει αποκλειστικές συνεντεύξεις από κορυφαία ονόματα του Hollywood, όπως ο Τομ Κρουζ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Μπράντλεϊ Κούπερ, η Τζένιφερ Άνιστον και πολλοί άλλοι. Αυτή την Κυριακή επιστρέφει με νέα εκπομπή, το Buzz και μας υπόσχεται ένα συναρπαστικό ταξίδι στο μαγικό κόσμο του σινεμά και όχι μόνο!

Με λαμπερές ανταποκρίσεις από το κόκκινο χαλί των κορυφαίων κινηματογραφικών διοργανώσεων, αποκλειστικές συνεντεύξεις με αστέρες του Χόλυγουντ, ρεπορτάζ από τα παρασκήνια blockbuster ταινιών και δημοφιλών σειρών και ολοκληρωμένη κάλυψη από τις ταινίες που στηρίζει ως συμπαραγωγός ο OTE TV, το Buzz θα ενημερώνει τους συνδρομητές του για όλα όσα συμβαίνουν στο διεθνές star system, αλλά και για τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές.

Η πρώτη εκπομπή του Buzz, μεταξύ άλλων, φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του Τομ Ράιλι, πρωταγωνιστή της βραβευμένης με 2 Emmy σειράς Da Vinci’s Demons, όπου ο Ράιλι υποδύεται τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι σε νεαρή ηλικία.
Ο πρώτος κύκλος της σειράς προβλήθηκε πέρυσι από το κανάλι FOX στον OTE TV, ενώ το Μάρτιο θα κάνει πρεμιέρα και ο 2ος κύκλος, αμέσως μετά την Αμερική.

«Προσδεθείτε και φύγαμε! Το τηλεοπτικό ταξίδι του Buzz θα είναι υψηλής ευκρίνειας και γεμάτο εκπλήξεις για τους συνδρομητές του OTE TV. Πάντα, φυσικά, με τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλυγουντ και τις πιο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις. Είμαι ενθουσιασμένος με την ποιότητα της εκπομπής και τους νέους μου συνεργάτες σε αυτή τη νέα απολαυστική τηλεοπτική διαδρομή», είπε για το Buzz ο Γιώργος Σατσίδης.

Το Buzz θα προβάλλεται κάθε Κυριακή και Τετάρτη στις 20.30 στο OTE CINEMA 1HD, με δύο διαφορετικά επεισόδια.

Διαβάστε ακόμα

Ο Γιώργος Σατσίδης στο σχολιασμό των Βραβείων BAFTA 2014

Ο Γιώργος Σατσίδης λερώθηκε με σαντιγί στον καβάλο!