Ο Γιώργος Παπαδάκης ξαναείπε «Καλημέρα Ελλάδα»

Επέστρεψε ο δημοσιογράφος και ο ιστορικός τίτλος της εκπομπής...

Ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε για 25η χρονιά να μας πει τη δική του καλημέρα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 μαζί με την Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Ντίνο Σιωμόπουλο, αφού η Ντόρα Κουτροκόη αποχώρησε από την εκπομπή. (Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες για την απόφαση της)

«Καλημέρα Ελλάδα, καλημέρα σας κυρίες και κύριοι φίλες και φίλοι. Να έχουμε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού να έχουμε καλό υπόλοιπο της προεκλογικής περιόδου. Ξαναγυρίζουμε. Ξαναγυρίζουμε στα γνώριμα λημέρια. Με λίγο διαφορετικά χρώματα και ένα διαφορετικό σήμα. Αδιανόητο για εμένα αλλά κάποια στιγμή πειθάρχησα να αλλάξουν τον τίτλο της μακροβιότερης εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης. Της εκπομπής, – αυτό δεν αφορά εμένα, αφορά όλους τους συντελεστές αυτούς της εκπομπής – που άνοιξε το δρόμο στην πρωινή ζώνη. «Καλημέρα Ελλάδα» λοιπόν θα το λέμε και θα γεμίζει το στόμα μας. Να σας καλημερίσουμε να σας καλοσωρίσουμε, να σας ευχηθούμε τα καλήμερα κυρίες και κύριοι.» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος ο οποίος, πριν από δύο μήνεςμας αποχαιρέτησε από το «Πρωινό ΑΝΤ1» και σήμερα επανέφερε τον αρχικό τίτλο της εκπομπής με τον οποίο άφησε την υπογραφή του στη διαμόρφωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης και υπήρχε μέχρι τον Ιούλιο του 2011. 

Σε ανανεωμένα γραφικά και με πολύ όρεξη ο Γιώργος Παπαδάκης και φέτος θα αναλύει και θα μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων, παρακολουθώντας την επικαιρότητα και μεταδίδοντας ενδιαφέροντα ρεπορτάζ από τον πολιτικό και οικονομικό χώρο.

Δείτε την έναρξη της εκπομπής:
https://www.youtube.com/embed/dwfPapPzRcU