Ο Γιώργος Παπαδάκης θα κάνει και βραδινή εκπομπή;

Στα πρότυπα της ιστορικής εκπομπής "Αλάτι και πιπέρι" θα βασιστεί το νέο βήμα που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για τον γνωστό δημοσιογράφο!

Το κανάλι του Αμαρουσίου εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αξιοποιήσει ένα από τα δυνατά του χαρτιά,τον Γιώργο Παπαδάκη και στη βραδινή ζώνη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Realnews, η παρουσίαση της δεύτερης εκπομπής, περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Γιώργος Παπαδάκης το καλοκαίρι. 

Οι συζητήσεις ξεκίνησαν τις τελευταίες δέκα μέρες και η σκέψη που υπάρχει είναι ένα βραδινό πρόγραμμα στα πρότυπα της ιστορικής εκπομπής «Αλάτι και πιπέρι» του Φρέντυ Γερμανού, οπού θα φιλοξενούνται επιφανείς καλεσμένοι και θα παρουσιάζεται ένα αφιέρωμα από τη ζωή τους.

Αν τελικά συμβεί αυτό, η εκπομπή θα ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση του Dancing with the Stas και θα προβάλλεται τα βράδια της Κυριακής. Ωστόσο, υπάρχει ο προβληματισμός για το ρίσκο που θα έχει αυτό για τον δημοσιογράφο, ο οποίος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αποδυναμωθεί το «Πρωινό ΑΝΤ1»

Η ιδέα αυτή εντάσσεται σε ένα νέο κύμα παραγωγών που αναμένονται στον ΑΝΤ1 και θα έχουν την υπογραφή του Στρατή Λιαρέλλη.

Διαβάστε ακόμα

Παπαδάκης: «Ο Λάτσιος τηλεφώνησε στην εκπομπή για να επιδιορθώσει τα παπούτσια του»

Παπαδάκης: «Κάποιοι από σας λέτε κουταμαρίτσες»!

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε στην εκπομπή του για τους απέναντι Σκορδά – Λιάγκα και Τσαπανίδου

Η φράση του Παπαδάκη που εξόργισε τον καλεσμένο – Έπεσαν μπουνιές – Η εκπομπή διεκόπη για διαφημίσεις

Καβγάς Παπαδόπουλου – Μαριά στην εκπομπή του Παπαδάκη!