Ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζει για την κατάσταση του Mega!

«Τιμωρείς το αφεντικό μαστιγώνοντας τον υπάλληλο;».

Για την κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στο Mega, έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας στην στήλη που διατηρεί στην εφημερίδα Secret.

«Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ, είναι γιατί τέτοια χαρά στο άκουσμα ότι θα κλείσει ένα κανάλι και ότι θα μείνουν άνεργοι πάνω από 600 άνθρωποι, μόνο και μόνο επειδή έτσι τιμωρείται το κακό κεφάλαιο. Μα θα γίνει έτσι το κεφάλαιο φτωχότερο ή ο εργαζόμενος; Τιμωρείς το αφεντικό μαστιγώνοντας τον υπάλληλο; Και στο τέλος, τέλος τι φταίει ο οποιοσδήποτε εργαζόμενος για τις ύποπτες ή διαφανείς σχέσεις του αφεντικού του με αυτόν που κυβερνά; Γιατί είπαμε, ακόμα και να αλλάξεις αυτόν που κυβερνά, ή αυτόν που έχει χρήμα, αυτά τα δυο μέρη θα βρουν πάντα τον τρόπο να συνδιαλλαγούν. Ας μην κοροϊδευόμαστε.

Ευτυχώς το Mega όπως φαίνεται σώζεται και όσοι προέβλεπαν ή εύχονταν το αντίθετο διαψεύδονται. Και μέσα από το δράμα ακόμα κάποιων ανθρώπων, που βίωσαν αβεβαιότητα και φόβο για το μέλλον τους, σε μια κοινωνία που βιώνει μια απίστευτη κρίση, αποδεικνύεται ότι δεν είναι μόνο ο πλούσιος ο κακός ο λύκος του παραμυθιού. Βλέπετε, τα ταπεινά και μαύρα ένστικτα, δυστυχώς δεν έχουν να κάνουν ούτε με την καταγωγή, ούτε με το χρήμα, αλλά με αυτή καθαυτή την ίδια την ανθρώπινη φύση μας…».