Ο Γιάννης Καπετάνιος αποκαλύπτει το λόγο που δεν παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής του…

«Τότε ήμουν βουτηγμένος σε βαθιά κύματα»

Ο ηθοποιός Γιάννης Καπετάνιος έχει κρατήσει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Λοιπόν» και στην Ρένε Σαραντινού μίλησε μεταξύ άλλων γαι τον έρωτα της ζωής του και τον λόγο που δεν την παντρεύτηκε.

Έχεις κάποια σχέση αυτόν τον καιρό;
Μακάρι να γύριζε ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου, η Κέλυ από τη Βραζιλία. Ήμουν έτοιμος να παντρευτώ μαζί της. Το μετάνιωσα που δεν έκανα παιδί με εκείνη. Τότε ήμουν βουτηγμένος σε βαθιά κύματα.

Τι εννοείς;
Μόνο του ήλιου δεν χρώσταγα. Είχα μπει σε περιπέτειες. Πήγαμε να παντρευτούμε, το δημοσιεύσαμε στην εφημερίδα, πήγαμε στο δημαρχείο μήπως και μας παντρεύανε, αλλά δεν μας πάντρευαν. Φτάσαμε μέχρι εκεί. Είχε πρόβλημα με τα χαρτιά της για την παραμονή της στη χώρα. Δεν μπορούσαμε να βρούμε άκρη, ούτε από τους δικηγόρους. Ήταν ένας τοίχος αδιαπέραστος. Τελικά, έφυγε μέσω Κύπρου.

Έχεις νέα της από τότε;
Δεν έχει κάνει οικογένεια. Σπούδασε και δουλεύει σε ξενοδοχείο στο Σάο Πάολο. Μιλάμε, κρατάμε επαφή, μια χαρά είμαστε… Έχουν περάσει κι 6 χρόνια. Θα ήθελα να κάνω ένα παιδί μαζί της, ήταν άριστη σε όλα. Δεν με ρώτησε ποτέ τι λεφτά παίρνω και που τα πάω. Είχαμε κοινό ταμείο, τα βάζαμε μέσα κι από εκεί ψωνίζαμε. Ήταν νοικοκυρά, μαγείρευε… Δεν μπορείς να φανταστείς τι έπαθα τα επόμενα 2 χρόνια από τη στιγμή που έφυγε, δεν μπορούσα να το ξεπεράσω με τίποτα. Οι μεγάλοι έρωτες και οι μεγάλες αγάπες δεν ξεπερνιούνται εύκολα.

Έκλαψες;
Δεν θα κλάψω; Όταν ανοίγω την πόρτα και βλέπω τα ντουβάρια, μέσα στο σπίτι που είχα ζήσει τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου, δεν θα κλάψω; Είχα 5 χρόνια σχέσης, τα καλύτερα μου χρόνια.