Ο εφιάλτης και τα … ζυμώματα του Μποτρίνι!

Διαβάστε για τα χαμηλά μερίδια του Botrinis' Project στην πίτα της τηλεθέασης.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι την προηγούμενη βδομάδα το ριάλιτι έκανε 9,6 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 12,6 στο δυναμικό κοινό. Βέβαια, οφείλουμε να σημειώσουμε, ότι το «Botrini’s Project» προβάλλεται απέναντι από τη «Ζωή της άλλης» του MEGA που είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος ενώ την ίδια ώρα στον ΑΝΤ1 προβάλλεται η εκπομπή «Πλάκα κάνεις» που καταφέρνει να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις.

Ωστόσο, παρά τις… φιλότιμες προσπάθειες του Έκτορα Μποτρίνι να προκαλέσει… εφιάλτες στους συμμετέχοντες μπας και το ριάλιτι τσιμπήσει νούμερα τηλεθέασης, το αποτέλεσμα, δηλαδή οι τηλεθεάσεις, είναι αποκαρδιωτικές και τελικά βλέπουν εφιάλτες στο κανάλι της Κάντζας. Η πρώτη σκέψη είναι να αλλάξουν μέρα και ώρα προβολής του αλλά οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά το Πάσχα και αφού «φουντώσει» ακόμα περισσότερο το ριάλιτι ώστε να διαπιστωθεί αν μπορεί να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Οι προσπάθειες αυτές γίνονται έντονες από σήμερα που ο Έκτορας Μποτρίνι προκαλεί εφιάλτες στους 12 συμμετέχοντες.

Συγκεκριμένα, το αποψινό επεισόδιο επικεντρώνεται στις σχέσεις και στις κόντρες των 12 διαγωνιζόμενων. Ο ίδιος ο σεφ μάλιστα επισκέπτεται τους διαγωνιζόμενους το βράδυ και ενώ αυτοί ονειρεύονται ότι θα ξεκουραστούν, αυτός τους προκαλεί εφιάλτες βάζοντάς τους να ζυμώσουν ψωμί! Κόντρες, εντάσεις και… ζυμώματα μπας και φουσκώσουν κι οι τηλεθεάσεις και σταματήσουν οι εφιάλτες στο κανάλι της Κάντζας όταν βλέπουν τις μετρήσεις τηλεθέασης.

Γρηγόρης Μελάς