Ο Δημήτρης Μαυρόπουλος στο “Traction”

Σήμερα στις 14:20 στον ΣΚΑΙ.

Τον αγαπημένο ηθοποιό Δημήτρη Μαυρόπουλο υποδέχεται ο Κώστας Στεφανής, στο «Traction» την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 14:20, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Οι δύο φίλοι δοκιμάζουν το νέο Honda HRV, με τον Δημήτρη Μαυρόπουλο να βρίσκεται στο τιμόνι.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:

Audi TTS
Μερικές φορές το σκηνικό μπορεί να είναι τέτοιο που θα επισκιάσει τα πάντα γύρω του. Αυτό συνέβη στην περίπτωση της παρουσίασης του Audi TTS, κατά την οποία ο καμεραμάν θαμπώθηκε, όχι μόνο από την εμφάνιση του γερμανικού αυτοκινήτου, αλλά και από το υπέροχο μνημείο που βρισκόταν στο φόντο, από το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο!

Renault Megane
Η τέταρτη γενιά του δημοφιλούς μοντέλου κάνει μια στροφή προς την σπορτίφ αίσθηση και αισθητική, που το κάνει πιο πιστό από ποτέ στο σύνθημα Vive le sport.

Piaggio Liberty
Η Piaggio παρουσιάζει την πλήρως ανανεωμένη έκδοση του επιτυχημένου Liberty ώστε να το ωθήσει να σπάσει το φράγμα του 1 εκατομμυρίου πωλήσεων και διατίθεται στην αγορά σε εκδόσεις 50, 125 και 150 κ.εκ.

Επαγγελματικά Mercedes
Στο Μόλσχαϊμ της Αλσατίας λειτουργεί από το 1967 το μεγαλύτερο εργοστάσιο του κόσμου, που ειδικεύεται σε μετατροπές και εξειδικευμένες τροποποιήσεις βαρέων οχημάτων και αποτελεί το «ραφείο» για φορτηγά και επαγγελματικά οχήματα, προσαρμόζοντας τα οχήματα της Mercedes στα μέτρα των πελατών.