Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε για τον θάνατο του αδελφού του

«Ο θάνατος σε φέρνει κοντά στο να αναθεωρήσεις πράγματα και να δεις και πόσο εύκολα φεύγεις από τη ζωή κι εσύ ο ίδιος»

Ο ηθοποιός, τον οποίο πλέον τηλεοπτικά απολαμβάνουμε στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Epsilon «Στα καλά καθούμενα» τα Σαββατοκύριακα, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής  «Τα λέμε» και εκτός από το νέο του τηλεοπτικό βήμα, μίλησε στον Θανάση Πάτρα για τον χαμό του αδελφού του και πως τον επηρεάσε.

«Σίγουρα αυτά τα γεγονότα επηρεάζουν τους πάντες. Είτε είναι θάνατος αδελφού, γονέα, οτιδήποτε σίγουρα σε επηρεάζει και σε φέρνει κοντά στο να αναθεωρήσεις πράγματα και να δεις και πόσο εύκολα φεύγεις από τη ζωή κι εσύ ο ίδιος. Επομένως έτσι αποκτά νόημα τουλάχιστον για κάποιο χρονικό διάστημα, ένα διαφορετικό νόημα η ζωή. Σίγουρα σε επηρεάζει και το κάνει υποσυνείδητα, σε βάθος χρόνου. Νομίζω με επηρέασε όπως με επηρεάζουν πολλά πράγματα γύρω μου. Ακόμα και ένα βίντεο αν δω και με συγκινήσει για κάποιο λόγο, πραγματικά μπορεί να με επηρεάσει και να μου αλλάξει ροή στον τρόπο που σκέφτομαι και λειτουργώ. Έτσι κι αυτό. Δεν είδα κάποια αλλαγή ραγδαία, να σου πω ότι από τη μια μέρα στην άλλη άλλαξα σαν άνθρωπος ή ότι συμπεριφέρομαι διαφορετικά γιατί υπάρχουν και διάφορα στάδια και για το πένθος και για οτιδήποτε.»

«Τη σελίδα την έχω διαβάσει. Δεν έχω διαβάσει τα ψιλά γράμματα είμαι σίγουρος γιατί το πένθος δε το έχω περάσει τόσο ακραία ή τόσο εξωτερικά για να σου πω ότι έχω τέτοια δείγματα, αλλά είμαι και ένας άνθρωπος πολύ λογικός, είμαι λίγο της σειράς και της γραμμής και λίγο πιο δυνατός από ότι ίσως θα ήθελα να είμαι, κι όχι τόσο συναισθηματικά ελεύθερος. Αλλά νομίζω ότι το μεγάλο κομμάτι το έχω ξεπεράσει. Το πένθος εννοώ πάλι το χαμό δεν τον ξεπερνάς ποτέ».

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντεξή του:

 //www.youtube.com/embed/YGDZU01em2k

Διαβάστε ακόμα:

«Πάλεψα πολύ μέσα μου μετά την απώλεια του αδελφού μου»