Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη αποκαλύπτει: «Το άτομο που οδηγούσε το τζιπ ήταν…»

Σε ποια λεπτομέρεια κρύβεται όλη η αλήθεια για το δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή στον τραγουδιστή;

Σαράντα μέρες μετά το μοιραίο τροχαίο που στοίχησε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη κι ενώ η οικογένειά του και οι φίλοι του είναι βυθισμένοι στη θλίψη, ο δικηγόρος Πέτρος Καϊμακάμης λύνει τη σιωπή του στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου». Λίγο πριν βγει στη δημοσιότητα το πόρισμα για το δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου, ο κ. Καϊμακάμης απαντά σε όλα…

Ποιος οδηγούσε το τζιπ;
«Από την πρώτη στιγμή, αρχικά η διαίσθηση και στη συνέχεια με τα στοιχεία που συγκεντρώνονται καθημερινά από εξειδικευμένους μάρτυρες ειδικών γνώσεων, η οικογένεια δεν έχει καμία αμφιβολία ότι δεν οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο ο Παντελής».

Το κάθισμα του οδηγού
«Έγινε μια πραγματογνωμοσύνη, το κάθισμα ήταν τραβηγμένο μπροστά σε σχέση με του συνοδηγού 9 πόντους. Αυτό είναι ένα ασφαλές κριτήριο ότι το άτομο που οδηγούσε ήταν μικροκαμωμένο. Όπως ξέρουμε, ο Παντελής δεν ήταν μικροκαμωμένος, ήταν πολύ ψηλός και ήταν αδύνατον να μπορέσει να οδηγήσει τραβώντας το κάθισμα μπροστά. Πιστεύω ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχουν ξεκαθαριστεί όλα. Το αυτοκίνητο ήταν ασφαλισμένο και η ασφαλιστική εταιρεία είναι υποχρεωμένη να καλύψει όλους αυτούς οι οποίοι έχουν υποστεί κάποια σωματική βλάβη».

Οι κακοτεχνίες
«Είναι πλέον αποδεδειγμένο, αναντιρρήτως ότι αν οι μπάρες, τα κολωνάκια, τα σίδερα είχαν τοποθετηθεί σύμφωνα με το νόμο, εάν είχαν συντηρηθεί όπως επιτάσσει η νομοθεσία, φυσικά και το αποτέλεσμα θα ήταν εντελώς διαφορετικό. Δεν θα είχαμε τον θάνατο του Παντελή, αλλά έναν απλό τραυματισμό. Ήταν και κακοτοποθετημένα και κακοσυντηρημένα».

Η ασφάλεια ζωής
«Κατηγορηματικά διαψεύδω αυτή την είδηση, δεν υπάρχει καμία ασφάλεια ζωής και πολύ περισσότερο αυτό που έγινε μια προσπάθεια να συνδυαστεί με δήθεν διεκδίκηση χρημάτων από την ασφαλιστική εταιρεία. Σας λέω κατηγορηματικά ότι ο στόχος, η επιθυμία της οικογένειας είναι να διακριβωθούν με κάθε σαφήνεια και κάθε ειλικρίνεια οι συνθήκες κάτα από τις οποίες έγινε το δυστύχημα».

https://www.youtube.com/embed/N8q1DIYb6x0