Ο. Χοψονίδου – Β. Τσιάμη – Μ. Τσουρή: Τι δηλώνουν οι γυναίκες των Πρωταθλητών Ευρώπης;

Τη μεγάλη ανατροπή έκανε χθες στην Κωνσταντινούπολη και τον τελικό του final four o Ολυμπιακός σηκώνοντας την κούπα και κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες.

Ο Ολυμπιακός τρέλανε την Ευρώπη και ενώ βρέθηκε να χάνει με 19 πόντους στο 28ο λεπτό, τελικά κατέκτησε το δεύτερο ευρωπαϊκό του τρόπαιο και κέρδισε με 62-61 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και 15 χρόνια μετά το θρίαμβο της Ρώμης
 
Ιδιαίτερα χαρούμενες και ενθουσιασμένες με την νίκη των συζύγων τους είναι η Ολυμπία Χοψονίδου που λίγο μετά τη γέννηση του δεύτερου γιού της γιορτάζει την διάκριση του συζύγου της και αρχηγού του Ολυμπιακού Βασίλη Σπανούλη, η Μαρία Τσουρή, που παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον αγαπημένο της Παναγιώτη Βασιλόπουλο και η σύντροφος του Γιώργου Πρίντεζη, Βιβή Τσιάμη.

 
Οι τρεις κυρίες που βρίσκονται στο πλευρό των πρωταθλητών μίλησαν στο TLIFE για τη χαρά και την υπερηφάνεια που νιώθουν για τους συντρόφους και την ομάδα τους.
 
Ολυμπία Χοψονίδου
 
Η Ολυμπία Χοψονίδου που πριν λίγες εβδομάδες έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, αλλά είδε τον αγώνα από το σπίτι μαζί με τα παιδιά της και ζητωκραύγασε για τον αγαπημένο της Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο και περιμένει με αγωνία να επιστρέψει το απόγευμα.

 
“Είμαι πολύ χαρούμενη, ευτυχισμένη και δικαιωμένη. Σίγουρα ο Βασίλης είναι πολύ ενθουσιασμένος. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Δεν μπορώ να βρω λόγια για τα συναισθήματα που νιώσαμε. Αν και δεν ήμουν εκεί και έβλεπα από το σπίτι τον αγώνα, είμαι πολύ περήφανη.”, είπε η Ολυμπία Χοψονίδου στο TLIFE.

Διαβάστε όλες τις συνεντεύξεις και δείτε φωτογραφίες…