Ο Χάρης Ρώμας στηρίζει τον μικρό Κύπριο Ιορδάνη να βρει το φως του!

Ο ηθοποιός βρίσκεται στην Κύπρο για να βάλει κι αυτός το λιθαράκι του στην προσπάθεια συλλογής χρημάτων για τη στήριξη των άπορων και κακοποιημένων παιδιών, αλλά και για τη δεύτερη επέμβαση ενός τρίχρονου αγοριού που γεννήθηκε χωρίς να βλέπει.

 Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάρης Ρώμας έρχεται στην Κύπρο. Αυτή είναι η τρίτη φορά που μας επισκέπτεται και ο λόγος είναι η στήριξη των άπορων και κακοποιημένων παιδιών, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του φορέα «Παιδικό Χαμόγελο»…

Όλο αυτό γίνεται εδώ και τρία χρόνια, μιας και ο ηθοποιός τρέφει φοβερές ευαισθησίες σχετικά με τα παιδιά «Εγώ και ευαισθητοποιούμαι σε οτιδήποτε έχει να κάνει με παιδιά, και εδώ πρόκειται για παιδιά τα οποία είναι άπορα ή κακοποιημένα». Ο ηθοποιός έχει σπουδάσει Ιατρική και επειδή βοηθούνται παιδιά τα οποία έχουν πρόβλημα, θεώρησε υποχρέωσή του να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του φορέα.

Η προσπάθεια γίνεται αφενός για την ανακαίνιση της Παιδιατρικής Πτέρυγας του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας, αλλά και για τη συλλογή χρημάτων για το μικρό Ιορδάνη «Ήρθα επειγόντως για να μαζευτούν χρήματα για να γίνει εγχείριση σ΄ ένα μικρό παιδάκι τριών χρονών, που λέγεται Ιορδάνης , που είναι πανέμορφος και συμπαθέστατος».

Ο ηθοποιός ανέλαβε μαζί με άλλους να γνωστοποιήσει το πρόβλημα του μικρού Ιορδάνη, με την πώληση του παιδικού του παραμυθιού «Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα », ούτως ώστε να μπορέσει το παιδάκι που γεννήθηκε χωρίς να βλέπει να κάνει τη δεύτερη του επέμβαση στην Ταυλάνδη.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε βίντεο στο NewsitCy