Ο Χάρι Πότερ παίζει με τις… κουτάλες του Master Chef

Δείτε τι θα... δείτε απόψε στην TV

Στο MEGA στις 21:15 έχει Master Chef
και ακολουθεί στις 22:30 η ξένη ταινία «ΤΖΟΥΜΑΝΤΖΙ» με τους Ρόμπιν Γουίλιαμς, Τζόναθαν Χάιντ, Κίρστεν Ντανστ, Μπράντλι Πίαρς.

«Τζουμάντζι» είναι το όνομα ενός ασυνήθιστου επιτραπέζιου παιχνιδιού, που η κάθε ζαριά του φέρνει τους παίκτες του αντιμέτωπους με τους κινδύνους μιας (ανεξερεύνητης) ζούγκλας, η οποία, στην κυριολεξία, ζωντανεύει. Ενός παιχνιδιού που αρχικά ήταν επινόηση του συγραφέα Κρις Βαν ‘Ολσμπεργκ (ο οποίος το περιέγραψε στο ομότιτλο παιδικό βιβλίο του) και που, στη συνέχεια, προσέφερε την πρώτη ύλη για την συγκεκριμένη ταινία «Τζουμάντζι». Η ταινία, που μοιάζει με το «κουτί της Πανδώρας», – ένα πέρασμα από τον κόσμο του φανταστικού στην πραγματικότητα – απελευθερώνει τον Ρόμπιν Γουίλιαμς, τον υπέροχο αυτό ηθοποιό, που δίνει ένα ρεσιτάλ ερμηνείας, γεμάτο γέλιο και αυτοσχεδιασμό. Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Τζο Τζόνστον («Αγάπη μου συρρίκνωσα τα παιδιά», «Rocketeer») καταφέρνει κι αυτή τη φορά, χρησιμοποιώντας εκπληκτικά εφφέ, να δημιουργήσει μια συναρπαστική ταινία.
Στο «Τζουμάντζι» λοιπόν, ο ‘Αλαν, γιος βιομηχάνου σε μια μικρή πόλη του Νιού Χαμπσάιρ, ανακαλύπτει το παιχνίδι και πείθει τη φιλενάδα του να παίξουν. Στη διάρκεια του παιχνιδιού, ο ‘Αλαν «ρουφιέται» μέσα στην ζούγκλα, από την οποία θα τον βγάλουν, 26 χρόνια αργότερα, δύο άλλοι παίκτες, συνεχίζοντας την παρτίδα που είχε αρχίσει εκείνος στο παρελθόν…

Στις 21:00 στον ΑΝΤ1 αρχίζει η ταινία «ΚΑΥΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ»με τους Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Τζον Μάλκοβιτς, Τίλντα Σουίντον, Ρίτσαρντ Τζένκινς.

Οι πολυβραβευμένοι αδελφοί Κοέν («Καμιά πατρίδα για τους μελλοθάνατους») επιστρέφουν στο είδος που τους είχαμε συνηθίσει με αυτή την απολαυστική μαύρη κωμωδία. Το «Καυτό απόρρητο» έχει γρήγορη σκηνοθεσία, έξυπνους διάλογους, καυστικό χιούμορ και λαμπερό cast. Οι σούπερ σταρ Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ αναλαμβάνουν να ερμηνεύσουν δύο ανατρεπτικούς ρόλους. Τους πλαισιώνουν η Φράνσις ΜακΝτόρμαντ (Όσκαρ α γυναικείου ρόλου – «Fargo»), η Τίλντα Σουίντον (Όσκαρ β γυναικείου ρόλου – «Michael Clayton») και ο κορυφαίος ερμηνευτής Τζον Μάλκοβιτς.
Υπόθεση: Ένας υπάλληλος της CIA χάνει τη δουλειά του λόγω του αλκοολισμού του, ενώ η γυναίκα του τον απατά με έναν ομοσπονδιακό πράκτορα. Νιώθοντας αποτυχημένος, αποφασίζει να γράψει τα απομνημονεύματά του, στα οποία αποκαλύπτει μυστικά της επαγγελματικής του ζωής. Μετά από διάφορες συγκυρίες, το CD με αυτές τις πληροφορίες θα πέσει στα χέρια της Λίντα και του Τσαντ, που είναι υπάλληλοι σε ένα γυμναστήριο. Εκείνοι αποφασίζουν να εκμεταλλευθούν την ευκαιρία πουλώντας το CD στους Ρώσους! Έτσι ξεκινά μια σουρεαλιστική περιπέτεια..

Ακολουθεί στις 23:30 το ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΦΕΤΟΣ + με τον Θέμο Αναστασιάδη

Στις 21:00 στο Star, αρχίζει η ταινία Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚ με τους Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμμα Γουάτσον, Ρούπερτ Γκριντ, Ρέιφ Φάινς, Μπρένταν Γκλίζον, Μάικλ Γκαμπόν, Ιμέλντα Στάντον, Γκάρι Όλντμαν, Άλαν Ρίκμαν, Έμα Τόμσον.
Η πέμπτη χρονιά του Χάρι Πότερ στο Χόγκουαρτς, την περίφημη σχολή για μαγείες και ξόρκια, ξεκινά άσχημα. Καταρχήν λίγοι είναι εκείνοι που πιστεύουν πως ο μαθητευόμενος μάγος ήρθε σε σύγκρουση με τον σατανικό Λόρδο Βόλντεμορτ. Ακόμη λιγότεροι είναι εκείνοι που πιστεύουν στους ισχυρισμούς του Χάρι και του Άλμπους Ντάμπλντορ, διευθυντή της σχολής, σχετικά με την επικείμενη επιστροφή του Βόλντεμορτ. Το Υπουργείο Μαγείας, με επικεφαλής τον δολοπλόκο Κορνήλιο Φατζ, έχει ήδη ξεκινήσει μια καμπάνια, που αμφισβητεί την αξιοπιστία των ισχυρισμών του Ντάμπλντορ. Ο τελευταίος δεν αργεί να μυήσει τον Χάρι Πότερ σε μια αδελφότητα με την ονομασία «Το Τάγμα του Φοίνικα». Μια μυστική οργάνωση – δημιούργημα του Ντάμπλντορ, που απαρτίζεται από μάγους πιστούς στον διευθυντή του Χόγκουαρτς…

Στις 23:45 ακολουθεί η ταινία SWEENEY TODD: Ο ΦΟΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΕΑΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΛΙΤ με τους Τζόνι Ντεπ, Άλαν Ρίκμαν, Τίμοθι Σπολ.

Πριν από δεκαπέντε χρόνια ένας άνδρας φυλακίστηκε στην άλλη άκρη του κόσμου για ένα έγκλημα, που δεν διέπραξε. Ο δικαστής, ονόματι Τέρπιν, ήταν διεφθαρμένος και η δίκη στημένη. Κατηγορούμενος και «θύμα» της υπόθεσης ήταν ο Μπέντζαμιν Μπάρκερ, κουρέας στο επάγγελμα, παντρεμένος με τη γοητευτική Λούσι και πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού, της Γιοχάνα.
Ο Μπάρκερ όμως είναι από τους ανθρώπους που δεν ξεχνούν. Τα δεκαπέντε χρόνια περνούν και ο Μπάρκερ επιστρέφει στο Λονδίνο. Τότε πληροφορείται για το θάνατο της συζύγου του, που επέλεξε να πεθάνει πίνοντας δηλητήριο αφότου κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον δικαστή Τέρπιν. Εντωμεταξύ, τώρα πια, η Γιοχάνα βρίσκεται υπό την κηδεμονία του Τέρπιν. Ο Μπάρκερ καταπίνει την οργή του, εκδίδει ψευδή ταυτότητα με το όνομα Σουίνι Τοντ και εγκαθίσταται και πάλι στο παλιό κουρείο του, στην οδό Φλιτ…

Στον Alpha, στις 21:00 έχει Βest of του Αλ Τσαντίρι Νιουζ και ακολουθεί στις 23:00 η ταινία «Θαλάσσια έκρηξη» με τους Έντι Γκρίφιν, Βίνι Τζόουνς, Μπρέκιν Μάγιερ, Βίβικα Φοξ.
Ο Μάικλ Κίτριτζ, αδίστακτος εγκληματίας, υποκρίνεται τον οικολόγο ακτιβιστή, ενώ στην πραγματικότητα είναι επικεφαλής ομάδας τρομοκρατών, που έχουν καταλάβει μια βυθισμένη πετρελαιοπηγή λίγο έξω από τις ακτές της Καλιφόρνιας. Στόχος τους, να δημιουργήσουν μια τεράστια έκρηξη που θα βραχυκυκλώσει το τραπεζικό και πληροφοριακό σύστημα των ΗΠΑ, ώστε να μεταφέρουν εκατομμύρια δολάρια στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς σβήνοντας κάθε ίχνος και ηλεκτρονικό αποτύπωμα. Αυτό που δεν είχαν υπολογίσει όμως, είναι η ύπαρξη του κυβερνήτη ενός ρυμουλκού, ο οποίος δεν φαίνεται να διευκολύνει το έργο τους…

Στο ΣΚΑΪ στις 22:00 αρχίζουν οι «Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο ο οποίος σήμερα μας προτείνει γλυκά με βάση το γιαούρτι. Μια πρωτότυπη, εύκολη και πεντανόστιμη τούρτα με λευκή σοκολάτα και γιαούρτι, μια εντυπωσιακή κρέμα μπαβαρουάζ με ζελέ φρούτων, μια πανακότα με κατακόκκινη σος και για το τέλος ένα smoothies!

Την ίδια ώρα, στη ΝΕΤ, αρχίζει η εκπομπή «Στην υγειά μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Στις 22:00 στην ΕΤ1 αρχίζει η ταινία «Όλα για τις γυναίκες» με τις Μεγκ Ράιαν, Εύα Μεντεζ, Ανετ Μπένινγκ, Ντέμπρα Μέσσινγκ, Tζάντα Πίνκετ Σμιθ

Η Μαίρη Χέινς φαίνεται να έχει μια τέλεια ζωή: Ένα όμορφο σπίτι στο Κονέκτικατ, μια αξιαγάπητη δωδεκάχρονη κόρη, έναν σύζυγο ο οποίος είναι επιτυχημένος χρηματιστής στην Γουόλ Στρητ και την καριέρα της ως σχεδιάστρια στον οίκο μόδας του πατέρα της. Η καλύτερή της φίλη, Συλβι Φάουλερ, έχει επίσης μια αξιοζήλευτη ζωή ως αρχισυντάκτρια περιοδικού μόδας, έχει μια ντουλάπα γεμάτη ρούχα γνωστών σχεδιαστών και ζει μια έντονη κοινωνική ζωή εργένισσας που της ταιριάζει απόλυτα. Όταν η Μαίρη ανακαλύπτει ότι ο άντρας της διατηρεί δεσμό με την κοπέλα που δουλεύει στο τμήμα των αρωμάτων του πολυκαταστήματος «Σακς», καταρρέει ενώ και η σχέση της με την Συλβι περνά κρίση.

Διαβάστε ακόμα:

Χ. Πέσκιας στο Μίλα: “Μικρός αναγκαστικά να τρώω από συσσίτια για να επιβιώσω”

Διορία δίνουν οι εργαζόμενοι στο Master Chef

Eurovision 2013: Δέσποινα Βανδή : «Σας ενοχλεί το τραγούδι της Ηλιάδη, αλλά τα τούρκικα σήριαλ δεν σας ενοχλούν»;