Ο Αρναούτογλου στήνει έναν… όμορφο κόσμο!

Διαβάστε: Τι ακριβώς ετοιμάζει

Η αβεβαιότητα πλανάται έντονα στο τηλεοπτικό τοπίο καθώς τα οικονομικά προβλήματα μπορεί να επηρεάσουν και πετυχημένες εκπομπές και να μην πάρουν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν.  Σε αυτήν την κατηγορία όμως, δεν ανήκει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που έχει συμφωνήσει με το MEGA για το τι θα κάνει του χρόνου. Ο παρουσιαστής μάλιστα ετοιμάζεται πυρετωδώς και μέσα στο μήνα θα ξεκινήσει να «χτίζει» τον δικό του… όμορφο τηλεοπτικό κόσμο. Κι αυτό είναι κάτι που ο ίδιος επιθυμούσε πολύ καθώς ο «Όμορφος κόσμος» είναι από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά δημιουργήματά του.

Μέσα στο μήνα λοιπόν ο «Άρνι» παίρνει την κάμερα, το μικρόφωνο και ξεκινά να γυρίζει την Ελλάδα προσπαθώντας να φτάσει και στο πιο απομονωμένο μέρος για να αποδείξει ότι η χώρα μας, έχει πολλούς όμορφους και ενδιαφέροντες ανθρώπους που όλοι μαζί συνθέτουν έναν «Όμορφο κόσμο»! Ο Γρηγόρης λοιπόν θα ψάξει, θα βρει και θα μας «συστήσει» όλους αυτούς τους ωραίους ανθρώπους, τους απλούς έλληνες που ζουν ανάμεσά μας! Ο «Άρνι» θα συγκεντρώσει τις φωνές τους, τις καθημερινότητές τους και θα φτιάξει έναν «Όμορφο κόσμο»!

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν όπως είπαμε μέσα στον Ιούλιο και θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες, ενώ επιθυμία του «Άρνι» είναι να βρεθεί και σε κάποια μέρη του εξωτερικού όπου ζουν έλληνες ώστε να αποδείξει ότι ο «Όμορφος κόσμος» των ελλήνων έχει ξεπεράσει τα σύνορα.  Ο «Όμορφος κόσμος» θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο και με τον έως τώρα προγραμματισμό του MEGA πρόκειται να προβάλλεται μέσα στο σαββατοκύριακο. Κι είναι σίγουρο ότι θα κάνει πιο όμορφο τον τηλεοπτικό μας κόσμο…!  

Γρηγόρης Μελάς