O ALPHA βάζει την Άννα Βίσση στον πάγο!

Διαβάστε: Τι συμβαίνει με το πολυαναμενόμενο Anna Vissi - Όσο έχω φωνή

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ο ALPHA ποντάρει πολύ στο «Anna Vissi Όσο έχω φωνή» που θα «παρακολουθεί» τη ζωή της Άννας Βίσση. Παρ’ όλα αυτά όμως, το κανάλι της Κάντζας έβαλε στον… πάγο το «ντοκιμαντέρ» ή, για να το θέσουμε πιο σωστά, το ριάλιτι με τη ζωή της.
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πριν από καιρό τα στελέχη του ALPHA συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο από το ριάλιτι. Το παρακολούθησαν λοιπόν με πολύ ενδιαφέρον και μετά, σύμφωνα με όσα λέγονται στους διαδρόμους της Κάντζας, ένας από τους παρευρισκόμενους γύρισε σε άπταιστη… αγγλική και είπε ότι είναι πολύ καλό αλλά πρέπει να… μονταριστεί, εννοώντας ότι το επεισόδιο δεν ήταν αυτό που περίμεναν. Πέρα όμως από τη φημολογία και τους… διαδρομίστικους σχολιασμούς, είναι σαφές ότι στο κανάλι της Κάντζας έχουν δημιουργηθεί δύο στρατόπεδα: ένα που υποστηρίζει ότι πρόκειται για την Άννα Βίσση και ότι από μόνο του αυτό έχει ενδιαφέρον ως τηλεοπτικό προϊόν, ενώ το άλλο –που μάλλον δεν γνωρίζει πολύ καλά τι εστί «απόλυτη ελληνίδα σταρ»- θεωρεί ότι πρέπει η πρωταγωνίστρια να βγαίνει πιο… τσαλακωμένη και με περισσότερα ριάλιτι στοιχεία.
 
Κι ενώ η κόντρα ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα συνεχίζεται η πρεμιέρα της εκπομπής αναβάλλεται… μέχρι νεωτέρας. Αν κι ήταν προγραμματισμένο να βγει στις 16 Μαρτίου, τελικά η πρεμιέρα αναβλήθηκε ενώ ακυρώθηκε και προγραμματισμένη συνέντευξη που ήταν να δώσει η Άννα Βίσση στην Ελένη Μενεγάκη. Η ακύρωση μάλιστα αποφασίστηκε από υψηλά στελέχη του καναλιού που ενημέρωσαν τις δύο πλευρές, Ελένη και Άννα, πως πρέπει να περιμένουν μέχρι να τα πουν on camera.
 
Ωστόσο, να διευκρινίσουμε ότι η εκπομπή «Anna Vissi Όσο έχω φωνή» μπαίνει στον πάγο, αλλά δεν αναβάλλεται. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, σε συνάντηση που έχει προγραμματιστεί την επόμενη βδομάδα μεταξύ στελεχών του ALPHA και δημοσιογράφων του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, πρόκειται να προβληθεί απόσπασμα τρέιλερ της εκπομπής με την ένδειξη «έρχεται». Το ερώτημα όμως, παραμένει το «πότε»!
 
Γρηγόρης Μελάς