Ο Alpha διαψεύδει τις επαφές με Αγγ. Νικολούλη!

Διαβάστε: Τι λέει υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του καναλιού

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα εκείνα που υποστήριζαν πως η γνωστή δημοσιογράφος μετά από μία σειρά επαφών που είχε με το κανάλι της Κάντζας, σκέφτεται σοβαρά, πολύ σοβαρά από Οκτώβρη να αλλάξει τηλεοπτικά λημέρια και τηλεοπτικές γειτονιές, κλείνοντας πίσω της την πόρτα του Alter. 

 
Παρά, όμως, την έντονη φημολογία που υπήρξε γύρω από αυτό το θέμα, ο Alpha διαψεύδει κατηγορηματικά από την πλευρά του, πως η «Μις Μαρπλ» της ελληνικής τηλεόρασης, υπάρχει πιθανότητα να ανήκει στο δυναμικό του, με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν. 
 
Μάλιστα, υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του καναλιού με το οποίο καταφέραμε και επικοινωνήσαμε, μας είπε τα εξής : 
 
«Οχι μόνο δεν βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τις υπογραφές με την Αγγελική Νικολούλη, όχι μόνο δεν έχουν υπάρξει σειρά από ραντεβού όπως έχω διαβάσει σε διάφορα έντυπα και μπλογκς, αλλά δεν έχει γίνει καν επίσημη συζήτηση και επαφή με την γυναίκα. Σαφέστατα την εκτιμάμε, σαφέστατα και γνωρίζουμε την τηλεοπτική της αξία, αλλά αυτό το καλοκαίρι δεν έχει υπάρξει καμία κουβέντα με την γνωστή δημοσιογράφο και απορώ το πως κυκλοφορούν τέτοιου είδους ειδήσεις κάθε τρεις και λίγο, δεξιά και αριστερά… Τώρα το τι θα γίνει το μέλλον, κανείς δεν ξέρει (γέλια). Πάντως γι ΄αυτή την στιγμή που μιλάμε, δεν τίθεται θέμα η Αγγελική Νικολούλη να βρίσκεται στο κανάλι μας από Οκτώβρη…» 
 
Οσο δε για το τι λέει το δικό μας ρεπορτάζ; Η αλήθεια είναι πως αυτό το καλοκαίρι και μετά τα απίστευτα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο Alter, η Αγγελική Νικολούλη ήταν ένα πρόσωπο το οποίο και δέχτηκε προτάσεις από αντίπαλα κανάλια και η πολιορκία γύρω από το πρόσωπό της ήταν στενή, τόσο που όντως κάποια στιγμή μπήκε σε σκέψεις μήπως και έπρεπε να βάλει μία τελεία στην μακρόχρονη συνεργασία της με το κανάλι του Περιστερίου.
 
Οσο αφορά στο… τώρα ,όμως, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η γνωστή δημοσιογράφος δεν σκοπεύει τελικά να εγκαταλείψει το Alter. Αν τα προβλήματα με στο κανάλι ξεπεραστούν και βρίσκεται κανονιά στον αέρα από Σεπτέμβρη, η Αγγελική είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα, που έχουν δεχτεί να… βάλουν πλάτη στο κανάλι και να το στηρίξουν με την παρουσία τους, μένοντας τελικά στο δυναμικό του. 
 
Αυτό το πλάνο θα αλλάξει, σε περίπτωση μόνο που το Alter δεν τα καταφέρει και μοιραία δεν θα βρίσκεται στις τηλεοπτικές επάλξεις την νέα σεζόν, ενδεχόμενο το οποίο όλοι ευχόμαστε να μην επιβεβαιωθεί.

Νάνσυ Νικολαΐδου