Ο Άλκης Κούρκουλος στο Join Us

Μιλάει για τον πατέρα του, τη ζωή του και τη σχέση με τα αδέρφια του.

Σήμερα, στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Μαριέλλα Σαββίδου, μία από τις πρωταγωνίστριες του πιο επιτυχημένου σήριαλ της σεζόν «Εθνική Ελλάδος» και μιλάει για τη σειρά, το curling , το ατύχημα των γονιών της και πως η ίδια ήταν μέλος στην εθνική ομάδα σκι της Κύπρου.

Ο Άλκης Κούρκουλος μιλάει στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τον διάσημο πατέρα του, τη ζωή του και τη σχέση με τα αδέρφια του. Κάνουμε μάσκες ομορφιάς με υλικά που έχουμε στην κουζίνα μας και η Ειρήνη Πασχαλέρη μας προτείνει τις τροφές που ομορφαίνουν δέρμα, νύχια και μαλλιά.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει πεντανόστιμο μπριάμ και η Εμμανουέλα Κόκκαλη ένα χορταστικό φιλέτο ψαριού με ρύζι ατμού. Μαθαίνουμε πως θα βοηθήσουμε το παιδί μας να υποδεχτεί το μικρό του αδερφάκι, κάνουμε ένα δροσερό και θρεπτικό smoothie, μαθαίνουμε πώς να διαλέγουμε τον ιδανικό σύντροφο και γυμναζόμαστε η Σόφη Πασχάλη μας γυμνάζει με το πρόγραμμα flowbility. Βλέπουμε όλες τις απιστίες της οικογένειας Σβαρτζενέγκερ και κάνουμε δικά μας μαγνητάκια για το ψυγείο σε σχήματα που θέλουμε.

Την Κυριακή, 26 Απριλίου, τρώμε παραδοσιακά προϊόντα κατευθείαν από τους παραγωγούς στην διήμερη γιορτή Food Call Market.

Η Έλενα Παπαβασιλείου συζητάει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τον πρόσφατο καυγά της με τη Δέσποινα Καμπούρη, την εκπομπή της και εξηγεί γιατί μένει ακόμα με τη μαμά της.

Ο Βαγγέλης Περρής σχολιάζει με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και μιλάει για τη συνεργασία του με τον Θέμο Αναστασιάδη.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει μια τέλεια σαλάτα με κατσικίσιο τυρί και βινεγκρέτ ξινόμηλου και η Εμμανουέλα Κόκκαλη φτιάχνει ένα σάντουιτς με τόνο και λαχανικά.

Μαθαίνουμε τι μας κολακεύει και τι πρέπει να αποφεύγουμε όταν έχουμε μεγάλο στήθος και βρίσκουμε το ιδανικό σουτιέν για το βαρύ στήθος.

Φτιάχνουμε μόνοι μας βαζάκια για τον καφέ και τη ζάχαρη, τα παιδιά μαθαίνουν ξιφασκία, πηγαίνουμε σινεμά στο έργο : Οι εκδικητές –η εποχή του Ultron . Δείχνουμε τι έγινε στον Μαραθώνιο της Αθήνας και αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά για ένα σφιχτό και σφριγηλό σώμα.