Ο Άκης Πετρετζίκης απαντά στο αν δέχτηκε πρόταση από τον ΑΝΤ1!

"Ο Γιώργος και η Φαίη στάθηκαν πολύ ωραία. Μου μίλησαν. Μου λένε ξέρεις εμείς θα κάνουμε αυτό. Εσύ μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, απλά θέλουμε να μας πεις."

Ο Άκης Πετρετζίκης μίλησε σήμερα στην παρέα του Μες στην Καλή Χαρά για τα όσα ακούγονται ότι πρόκειται να πάρει μεταγγραφή στον ΑΝΤ1, αλλά και για τη σχέση του με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά:

«Ο Γιώργος και η Φαίη στάθηκαν πολύ ωραία. Μου μίλησαν. Μου λένε ξέρεις εμείς θα κάνουμε αυτό. Εσύ μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, απλά θέλουμε να μας πεις. Ουσιαστικά δε μου πρότειναν , μου είπαν εμείς θα κάνουμε αυτό. Εσύ θα κάνεις ό,τι θέλεις. Δε με τράβηξαν, ούτε μου είπαν να πάω με το ζόρι.» είπε ο Άκης Πετρετζίκης στην παρέα του «Μες στην Καλή Χαρά».

Όσον αφορά για την ενδεχόμενη μεταγραφή του στον ΑΝΤ1 ο ίδιος απάντησε:
«Δεν έχω μιλήσει ποτέ με άνθρωπο του ΑΝΤ1. Πριν από δύο χρόνια μόνο με τον κύριο Χόλαντ, όταν υπήρχε μία πρόταση από τον ΑΝΤ1. Δεν έχω ξαναμιλήσει από τότε. Αν μιλούσα, δεν είχα πρόβλημα να το πω. Να βγω να πω ότι θα κάτσω στο MEGA για να κάνω τον καλό στο κανάλι, δε θα το κάνω, να βγω να πω ότι πάω κάπου αλλού να δείξω ότι μιλάω για να ανεβούν, πάλι δεν θα το κάνω» είπε με ειλικρίνεια ο μάγειρας του Πρωινό mou.

Δείτε όσα είπε για τον Γιώργο Λιάγκα το MEGA και τον ΑΝΤ1: