Ο Αιμίλιος Λιάτσος αποκαλύπτει τον λόγο που έφυγε από το Mega

«Προσπάθησε να μου επιβάλει κάποια πράγματα τα οποία δεν ανέχθηκα».

Ο Αιμίλιος Λιάτσος αποκαλύπτει πρώτη φορά λεπτομέρειες σχετικά με την περίοδο που ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με το Mega.

«Τσακώθηκα με έναν από τους μετόχους. Έφυγα από το MEGA για λόγους πολιτικούς. Προσπάθησε να μου επιβάλει κάποια πράγματα τα οποία δεν ανέχθηκα όταν παρουσίαζα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Αυτό έγινε για πέντε μήνες, αμέσως μετά την απομάκρυνση του Νίκου Χατζηνικολάου. Ο Χατζηνικολάου παρουσίαζε τότε το δελτίο Δευτέρα – Παρασκευή κι εγώ ήμουν το Σαββατοκύριακο. Όταν λοιπόν πήγαν να βάλουν ένα επιτροπάτο στον Χατζηνικολάου για να ελέγχουν το δελτίο ειδήσεων, ο Νίκος, προς τιμήν του, έφυγε και μου είπαν να κάνω εγώ το κεντρικό δελτίο. Μετά από πέντε μήνες είχα κι εγώ τις ίδιες οχλήσεις από συγκεκριμένη πλευρά της ιδιοκτησίας του MEGA κι έτσι αποχώρησα κι εγώ». 

Ο δημοσιογράφος εξομολογήθηκε επίσης πως αν τα πράγματα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά θα τον βλέπαμε ως παρουσιαστή της πρωινής ζώνης 10:00 – 13;00. «Μου είχαν προτείνει να κάνω το 10 με 1 στο MEGA και είχα αρχίσει να ετοιμάζομαι, αλλά είχαμε τις ανατροπές που περιέγραψα και παρέμεινα στα δελτία», είπε.

//www.youtube.com/embed/gWDGqKICPeA