Ο Άδωνις Γεωργιάδης επέστρεψε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και… ότι είπαμε νερό κι αλάτι!

«Ήταν ατυχές το περιστατικό. Υπερβολικό και από τη δική μου την πλευρά και από τη δική του».

Ήταν ανήμερα της εθνικής μας γιορτής, την 25η Μαρτίου όταν παρακολουθήσαμε στην τηλεόραση έναν επικό καβγά μεταξύ του Γιώργου Παπαδάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη.

Θυμηθείτε τι είχε συμβεί εκείνο το πρωί…

Μία μέρα μετά, ο Γιώργος Παπαδάκης δήλωνε: «Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα ξαναέρθει στην εκπομπή με οποιοδήποτε κόστος»!

Δείτε τον «όρκο» του παρουσιαστή ότι δεν θα ξαναδούμε τον Άδωνι στο πρωινό…

Τελικά χρειάστηκαν να περάσουν μόλις έξι μήνες για την άρση του εμπάργκο. Ο παρουσιαστής αφού τόνισε στους τηλεθεατές ότι δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο, παρουσίασε τον καλεσμένο του εξηγώντας: «Ήταν ατυχές το περιστατικό. Υπερβολικό και από τη δική μου την πλευρά και από τη δική του. Μεταξύ μας δώσαμε εξηγήσεις και είπαμε ας μείνουμε από μακριά και αγαπημένοι μέχρι νεωτέρας. Όταν όμως ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφασίζει να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΔ είναι αντιδεοντολογικό να πεις ότι δεν έρχεται σε αυτή την εκπομπή».

Ο Άδωνις από την πλευρά του είπε: «Το περιστατικό ήταν όντως ατυχές και υπερβολικό και από τη δική μου την πλευρά. Νομίζω ότι εμείς έχουμε μια ειλικρινή σχέση πάρα πολλά χρόνια, με τα καλά μας και τα κακά μας. Θεωρώ ότι αφού με προσκάλεσες σήμερα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, ότι θα ήταν από μένα απρέπεια προς εσένα που στην πρωινή ζώνη έχεις γράψει τη δική σου ιστορία».