Νύχτα …Σταχτοπούτας

Τι περιλαμβάνει το τηλεοπτικό μενού του Σαββάτου;

14:50 ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ – MEGA

Ο 32χρονος Σόνι Κόφαξ σε όλη του τη ζωή αποφεύγει να αναλάβει τις ευθύνες του. ‘Οταν η κοπέλα του τον αφήνει για κάποιον μεγαλύτερο και πιό ώριμο, πρέπει να βρει τρόπο να της αποδείξει ότι επιτέλους ενηλικιώθηκε. Σε μια απεγνωσμένη τελευταία κίνηση, αποφασίζει να υιοθετήσει ένα πεντάχρονο αγόρι για να την εντυπωσιάσει. Τώρα, ο Σόνι συναγωνίζεται τον πεντάχρονο σε …ωριμότητα, θα έρθει αντιμέτωπος με τους μπελάδες της πατρότητας, αλλά και με μια άλλη πλευρά του εαυτού του που μέχρι τώρα αγνοούσε. Οι λύσεις που προσφέρει στα προβλήματα της ανατροφής του Τζούλιαν είναι μάλλον αντισυμβατικές, προσπαθώντας να μην επαναλάβει τα λάθη που έκαναν οι δικοί του γονείς, δίχως άλλο όμως έχει μεγάλα αποθέματα αγάπης να προσφέρει. Παρόλα αυτά, η κοπέλα του μένει ασυγκίνητη… και το παιδί δεν επιστρέφεται, βέβαια.

21:00 ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ …ΟΛΑ – ΑΝΤ1

21:00 ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ – STAR

Σωστό «αγοροκόριτσο», η Σαμ Μοντγκόμερι όχι μόνο δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο σχολείο της, αλλά αποτελεί παράλληλα… «αντικείμενο» χλευασμού και πειραγμάτων από τις συμμαθήτριές της, με πρώτη και καλύτερη την πλούσια και κακομαθημένη Σέλμπι Κάμινγκς. Παράλληλα η προσωπική της ζωή πάει από το κακό στο χειρότερο: από τότε που πέθανε ο πατέρας της (η Σαμ ήταν μόλις έξι ετών), η νεαρή κοπέλα δέχεται διαρκώς τις ταπεινωτικές επιπλήξεις της Φιόνας, της κακιάς μητριάς της και ιδιοκτήτριας ενός τοπικού εστιατορίου, και τον φθόνο από τις ζηλιάρες, θετές αδελφές της. Έτσι η Σαμ περνά τον περισσότερο χρόνο της δουλεύοντας σκληρά στο μαγαζί, πλένοντας πιάτα, σφουγγαρίζοντας, μαγειρεύοντας και σερβίροντας τους πελάτες.

Μοναδική παρηγοριά στη ζωή της είναι ο ανώνυμος «πρίγκιπάς» της. Μέσω διαδικτύου, η Σαμ επικοινωνεί αρκετά συχνά μ’ ένα συνεσταλμένο νεαρό, που υπογράφει ως «Νομάδας» και είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να του εκμυστηρευθεί τα προβλήματά της, τα όνειρά της και τις φιλοδοξίες της.

Η κατάσταση περιπλέκεται όταν τελικά ο «Νομάδας» προτείνει στη Σαμ να γνωριστούν στον αποκριάτικο χορό του σχολείου, στις 11.00 ακριβώς, στη μέση της χορευτικής πίστας! Το μοναδικό πρόβλημα είναι πως η Σαμ θα πρέπει να βρίσκεται στο μαγαζί μέχρι τις 12.00 ακριβώς. Έχοντας μια μόνο ώρα στη διάθεσή της και μασκαρεμένη, η νεαρή κοπέλα συναντά τελικά τον περιβόητο «Νομάδα» της, που δεν είναι όμως άλλος από τον Όστιν Έιμς, το αγόρι της Σέλμπι Κάμινγκς! Ανησυχώντας μήπως ο Όστιν την αναγνωρίσει και τελικά την απορρίψει, η Σαμ φεύγει βιαστικά από τον χορό ξεχνώντας όμως, πάνω στην ταραχή της, το κινητό της. Ο Όστιν, που βρίσκει το κινητό, αποφασίζει να ανακαλύψει τον κάτοχό του. Τώρα όλα εξαρτώνται από τη Σαμ που, αν αποκτήσει αυτοπεποίθηση και υπερασπίσει δυναμικά τον εαυτό της, θα μπορέσει τελικά να ζήσει το… παραμύθι της ζωής της!

23:00 Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ – ALPHA

Ο Τομ Λάντλοου είναι ένας βετεράνος αστυνομικός του Λος Άντζελες που προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια του μετά το θάνατο της γυναίκας του. Όταν μια μαρτυρία τον ενοχοποιεί για τη δολοφονία ενός συναδέλφου του, όλη η κοσμοθεωρία του κλονίζεται και ενώ υποτίθεται ότι προστατεύεται από μια ομάδα αστυνομικών, στην πορεία αρχίζει να αμφιβάλλει για το αν εμπιστεύεται τα σωστά άτομα…

Διαβάστε ακόμα:

Ημέρα Θετικής Ενέργειας! Δείτε όλα όσα έγιναν σε ένα από τα μεγαλύτερα events της χρονιάς!